Холостячка Злата Огнєвіч перемогла у кулінарному змаганні: а для Задворного шедеврів не готувала

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка завжди була однією з найталановитіших аристок України. Вона завжди писала свої пісні сама і вкладала в них енергію, настрій та сенс.

Попри свій талант, справжню популярність до Злати прийшла після участі у шоу “Холостячка”, де за її серце змагалась велика кількість чоловіків. А сама жінка намагалась зрозуміти хто є хто і знайти кохання у комусь з них. На шоу й сама Огнєвіч розкрилась по-новому для поціновувачів своєї творчості. А це вже немало для того, щоб стати більш цікавою для слухачів.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч

Після “Холостячки” жінку почали запрошувати на різні шоу та проєкти, вона стала приносити неймовірні рейтинги, адже кожного українця цікавило особисте життя Злати. Особливо, після того, як жінка розійшлася зі своїм обранцем Андрієм Задворним. Який і вирішив закінчити всі відносини зі співачкою.

Кар’єра Огнєвіч за останні два-три роки значно виросла, адже пісень і концертів у неї стало більше, а також зйомок. І до речі друзів у шоу-бізнесі теж. Наприклад, жінка має досить дружні та гарні стосунки з переможцем “МастерШеф” Євгеном Клопотенком. Він постійно пише Златі компліменти під фото і завжди дуже радіє їхнім зустрічам.

Так, наприклад, днями Клопотенко вирішив влаштувати цікавий і корисний захід на знаменитому “Житньому ринку”, куди запрошував всіх охочих. Серед гостей було багато зірок, і в тому числі Злата Огнєвіч. Саме вона приймала достатньо активну участь у конкурсах та інтерактивах, які влаштовував король борщу.

Сторі Огнєвіч
Сторі Огнєвіч

Злата саме з ним вирішила вступити у кулінарний батл і на своє велике здивування виграла.  Вона готувала тертюхи, і тепер знає найсмачніший рецепт. Для Огнєвіч це був новий і дуже цікавий досвід. До того ж на користь ініціативи її друга Євгена. Адже він хоче, щоб “Житній ринок” відновив свою роботу.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?