Єлизавета Арзамасова, скромна «зубрилка» з «Татусевих дочок», показала звабливий образ у кроп-топі

Це, як у Андерсена - той випадок, коли з бридкого каченяти виріс прекрасний лебідь?

Російська акторка театру і кіно Єлизавета Арзамасова, яку глядач найбільше запам’ятав у серіалі «Татусеві дочки», вчергове покорила новим образом у кроп-топі кольору мокрого асфальту і ідеальною фігурою.

Прихильники мікроблогу в Instagram, яких уже майже 700 тисяч, миттєво відреагували. 15 тисяч поставили вподобайки, а найбільш віддані залишили коментарі:

Сонця багато в тобі самій. Ти сама сонце. Красуня. Прекрасна.

Фото з Інстаграм

Ще раніше Ліза розповіла, що добилася такої стрункої фігури завдяки здоровому способу життя і правильним звичкам: вона харчується натуральними продуктами і займається спортом.

«Для мене« здоровий спосіб життя »- це перш за все не жити в жорсткій системі заборон. Чи не говорити собі «ніколи» і «не можна» маніакально, коли мова стосується їжі і розпорядку дня. Я і так постійно опиняюся в ситуаціях, де дисципліна і самоконтроль необхідні. Тому, коли душа просить … Розповідаю: вчора, повернувшись додому о першій годині ночі, виявила в холодильнику охолоджені баранячі реберця … Пошкодувала їх. І відправила їх в духовку », – поділилася Ліза Арзамасова.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.