Ектор Хіменес-Браво кожен день пітніє в залі і поступово перетворюється на Халка: фото до та після

Ектор Хіменес-Браво став найпопулярнішим кухарем України завдяки тому що він вже понад 10 років є головним суддею кулінарного шоу "МастерШеф", де його життя змінилося назавжди.

Коли Хіменес-Браво тільки починав свою роботу в Україні, він мав геть інший вигляд і статуру. Колись він був значно молодше, але краще ніж зараз не виглядав. Так, не дарма кажуть, що чоловіків красить вік. Але у ситуації Ектора річ не лише у віці, а й у прийнятті своїх недоліків.

Ектор у минулому

Загалом людям, які вже виросли складно щось змінювати у житті, адже вони вважають, що вже запізно, або недоречно. Але Ектор таки наважився повністю змінити спосіб свого життя. Так, до його життя прийшов спорт. Раніше чоловік не любив спорт і займався ним дуже рідко. Та в один момент його випираючий животик, щічки та боки почали його дратувати. Саме тоді чоловік зрозумів, що йому треба щось з собою робити й пішов до спортзалу.

Багато років плідної праці над собою в залі з тренером та правильне харчування зробили з нього справжнього красеня. тіло Ектора змінилося до невпізнаваності, тепер замість обвислого животика він має прес. замість дряблих ніг, у чоловіка м’язи, і на руках також.

Варто сказати, що тіло Ектора повністю перевтілилось за кілька років, звісно він дуже задоволений своїми результатами й коли чоловік згадує, яким він був то йому стає навіть дуже соромно за самого себе. Але головне те, яким він став зараз, адже тепер його вважають еталоном краси.

Перевтілення Ектора

Спорт став частиною життя Ектора, оскільки він займається кожного дня. Це дійсно дуже сильна трансформація та робота над собою. І такі результати змушують пишатися його самим собою, а також він стає прикладом для кожного, хто хоче стати кращою версією себе.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.