Коханий Дорофєєвої Міша Кацурін показав літню бабусю – бере приклад з Наді та “запалює” танцями в автомобілі

Співачка Надя Дорофєєва влітку минулого року офіційно представила публіці та представникам ЗМІ нового коханого, ресторатора Мішу Кацуріного, який донедавна був другом колишнього союзу.

Обговорити та “перемити” кістки знаменитостям, українська аудиторія ладна з великою швидкістю, адже розлучення Дорофєєвої з Дантесом викликало шалене обурення та резонанс в медійному просторі.

Співачка Надя Дорофєєва за власне рішення та показ особистого життя на загал стикнулася з хейтом, якого раніше в її професійній діяльності й годі було уявляти. Водночас Дантеса публіка навпаки підтримала, заспокоїла та назвала його колишню справжньою “розлучницею”.

Згодом пристрасті вщухли, а шоумен Вова Дантес більше не шифрується та відверто заявляє про нові стосунки з ексдружиною Міші Кацуріного – Дашею.

За відверті поцілунки в кадрі Дорофєєва та Кацурін отримували багато критики та гнівних коментарів, а ще користувачам соціальних мереж не до вподоби новий стиль артистки, мовляв, Надя носить речі свого коханого Міші, ставши дещо “пацанкою”.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Днями парочка вкотре замилувала своєю сімейною ідилією. Міша Кацурін показав свою літню бабусю в авто, яка в піднесеному настрою танцювала під включений трек. Виконавиця поширила до себе цю сторіз й підписала смішним емоджі наявне відео.

“Бабуля з Надею вчора роздавали під скрілекса та бойз нойз”, – зазначив Кацурін.

Коханий Дорофєєвої Міша Кацурін показав літню бабусю

Нагадаємо, нещодавно Надю та Мішу запримітили в одному з РАЦСів Києва. Мережею відразу розлетілася інформація, що знаменитості наважилися узаконити свої відносини. Втім, на фото Дорофєєва не розписувалася, а виписувалася зі спільного будинку на Крюківщині, де прожила разом з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом.

Схожі статті