36-річна Настя Каменських засвітила округлий живіт і зробила неймовірне зізнання: “Дарує мені сили та мотивує”

Знаменита українська співачка Настя Каменських приїхала на зустріч до захисників України та під час діалогу засвітила округлий животик. Усі деталі в статті.

Зараз українській знаменитій виконавиці Насті Каменських вже 36 років. Коли мова заходить про неї у пресі зазвичай на порядку денному її стосунки з чоловіком Потапом, а також бездітність. Важко порахувати скільки саме разів журналісти цікавилися у артистки, коли вона планує стати матір’ю.

Спочатку співачка реагувала на подібні запитання досить спокійно, і посилалася на волю Господа. Але після початку повномасштабної війни в Україні змінила свою тактику і дає жорсткіші відповіді.

Настя Каменських засвітила округлий живіт та зробила неймовірне зізнання

Як би там не було, шанувальники все одно продовжують очікувати на щасливу новину від артистки, адже це є своєрідним проявом любові – мріяти про поповнення у родині свого кумира. Час від часу Настя Каменських сама підливає олії у вогонь.

Настя Каменських засвітила округлий живіт та зробила неймовірне зізнання

Наприклад, нещодавно вона прибула на зустріч з українськими військовими, яка закінчилася для неї сильними емоціями та сльозами. Але фанати також звернули свою увагу на фігуру артистки. Каменських була одягнена у оверсайз-світшот під яким все одно було помітно округлий животик. Відповідний відеоролик з’явився на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У дописі до даного матеріалу Настя розповіла про свою вдячність захисникам України, а також про жест, який вона отримала від них.

“Особливий подарунок від наших захисників, який гріє спогади навіть зараз та дарує надію щодня. Під час нашого спілкування військові почали знімати з себе шеврони та передавати їх мені. Це був по-справжньому особливий момент. Тепер це мій оберіг, який дарує сили та мотивує продовжувати свою справу”, – зізналася артистка у своєму повідомленні.

Нагадуємо, що тривалий час шанувальники чекали, коли Настя Каменських повернеться з-за кордону до України. Зараз же навколо артистки розгортаються скандали через її нібито “нещирість” під час останнього інтервʼю.

 

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.