Лідія Таран, Юрій Горбунов, Маша Єфросиніна та інші ведучі Нового каналу показали, як виглядали 25 років тому

25 років це багато, для когось це все життя, а для когось лише частина, але у кожного ці роки проходять по-своєму. Та життя така цікава річ, яка пов'язує багато доль, сердець та життєвих шляхів.

Саме ця дата, а вона ювілейна, поєднує багатьох українських ведучих, таких як: Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов, Лідія Таран, Фоззі, Олег Панюта, Іванна Найда, Андрій Шевченко, Оксана Гутцайт. Всі вони колись були дебютантами Нового каналу, який днями відсвяткував своє 25-річчя

15 липня 1988 року глядачі столиці побачили перший прямий ефір Нового каналу і шоу “Студія”. З того самого моменту почалась яскрава і довга смуга цього каналу і всіх його ведучих, журналістів та працівників. За 25 років Новий подарував своїм глядачам купу емоцій. І всі вони завжди були неймовірно позитивними. Девіз каналу “Все буде добре”. І це дійсно працює та досі підбадьорює українських глядачів.

Ведучі шоу Студія

З цієї нагоди продюсери каналу вирішили пригадати, як виглядали ведучі у той період. Наприклад, Лідія Таран мала дуже серйозний вигляд і майже не носила розпущене волосся, вона вкладала його ззаду потилиці. А також фарбувала губи яскраво-рожевою помадою, це підкреслювало її серйозний образ. На той момент жінка вела програму “Студія”, а також виходила в ефір з Іванною Найдою.

Юрій Горбунов разом з Машею Єфросиніною вели знаменитий “Підйом”, вони були дуже яскравими та гармонійними у кадрі. Тоді ще Єфросиніна була у тілі та носила довге волосся. А Горбунов одягався у дуже яскраві сорочки та футболки. Згодом до них приєднувалися й інші ведучі, наприклад, як Фоззі.

Велучі шоу Підйом

Новий канал випускав ще й програму “Репортер”, яку вела Оксана Гутцайт, Андрій Шевченко та Олег Панюта. Вони також були дуже молодими й зараз зовсім не схожі на себе.

Велучі програми Репортер

Тож, за 25 років змінилися не лише ведучі та їхнє життя, а ще й сам Новий канал, його формат, його подача і його історія.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.