Христина Горняк у білій сукні нареченої звернулася з важливим посиланням: після Остапчука знову пора заміж

Провідна юристка України, а ще більш відома, як колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк поділилася деталями власної допомоги Збройним силам України в білій сукні.

Христина Горняк після розлучення з шоуменом Володимиром Остапчуком у 2022 році довго переживала розрив стосунків, чого не можна сказати про ексчоловіка. Телеведучий відразу запримітив нову дівчину, на 16 років молодшу за нього і наразі проживає з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Сама Горняк відверто зазначила, що час пройшов, колишнього відпустила і вже встигла закохатися, однак чи була ця симпатія взаємна далі повідомляти не стала. Нещодавно нова біла сукня нотаріуса викликала захват в аудиторії ніби жінка натякнула на свій статус нареченої, проте посилання допису було дещо в іншому, не менш важливому для громадян України.

Христина Горняк
Христина Горняк у білій сукні нареченої звернулася з важливим посиланням

З початку повномасштабного вторгнення чимало українських знаменитостей повністю ввімкнулися в благодійність та громадську діяльність, а дехто заявив, що до попередньої справи не повернеться. Так, Сергій Притула зазначив, що більше не зможе розважати людей під час та після війни, тому подальшу реалізацію бачить саме у волонтерстві.

Сама ж Горняк написала важливий пост для себе та власної організації “ORA” про необхідність допомоги Збройним силам України, новий збір, розпродаж її речей для благодійної мети та переведення коштів на загальний збір у сумі 130 800 гривень. Вечірка “ORA CHARITY DAY” була саме для благої цілі для збору грошей на дрон, однак через декілька годин заходу команда отримала повідомлення, що вони його втратили, тому основна ціль зараз  – саме він.

В кінці оприлюдненого допису подякувала всім, хто долучився та наголосила, що нашим Захисникам нині набагато складніше у виконанні поставлених воєнних завдань.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.