Щасливий батько Влад Яма привселюдно взяв на руки маленького сина, і це не Леон: від кого народився малюк

Знаменитий український хореограф Влад Яма часто показує своїм підписникам, як він проводить час разом з сином та цікаві моменти з їхнього життя.

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше року знаходиться в еміграції. Чоловік не порвав контактів з шанувальниками, а тому продовжував активно вести свій блог, хоча в ньому більше не з’являються кадри з телебачення чи Києва.

Сім’я осіла у Флориді. Цей штат вони відвідували неодноразово, а тому добре знайомі з порядками та місцевістю. Подейкують, що хореограф не збирається повертатися додому, однак Влад постійно говорить про те, як сумую за Україною та про поїздку в Київ.

Влад Яма привселюдно взяв на руки маленького сина

Влад Яма показав дружину з малям у візочку
Влад Яма привселюдно взяв на руки маленького сина

Більшість колег не наважується критикувати зірку. Зокрема тому, що в нього є маленька дитина. Так, Влад та Ліліана виїхали перш за все заради Леона. Так само як і їхні друзі — сім’я Анатолія Анатоліча. Втім, у останнього набагато більший спектр відповідальності, адже чоловік є багатодітним батьком.

Молодший син, який народився у пари декілька років тому став свого роду зв’язком між журналістом та танцюристом, адже Влад похрестив маленького красеня.

Влад Яма привселюдно взяв на руки маленького сина

Нещодавно хореограф святкував свій день народження і на честь цього свята Анатолій Анатоліч оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ексклюзивний кадр, на якому Влад тримає маленького хрещеного сина. Хлопчик смиренно сидить на руках та хмурить брови, а тим часом герой нашої статті вдивляється в горизонт.

Нагадуємо, що на початку повномасштабної війни в Україні Влад заявив, що вони разом з дружиною хочуть народити дитину. Сім’я планує поповнення, і навіть вже обговорила це питання з Леоном, який буде радий сестричці чи братику.

Однак, пара не розповіла, коли саме збирається займатися цим питанням і коли чекати пологів. Якщо родина наважиться народити в Сполучених Штатах Америки, то їхня дитина отримає американське громадянство. Втім поки що дане питання залишається лише на рівні припущень та мрій, адже очікуваної новини про вагітність Ліліани все немає.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.