“Життя тільки починається”: 65-річна мама Дана Балана Людмила показала свої вигини на пінній вечірці

Знаменита матір Дана Балана Людмила оприлюднила нове відео, на якому показала, як розважається на вечірці та підкорила мережу своєю молодістю і вродою.

Існують жінки, які не підвладні часу. Таких особистостей доволі небагато, але вони завжди привертають до себе неабияк увагу та надихають на нові звершення. Саме такою є знаменита молдавська співачка Людмила Балан — матір всесвітньовідомого Дана Балана. Українці познайомилися з нею, коли жінка прийшла на проєкт “Голос країни”, щоб підбадьорити свого сина та виконати пісню українською мовою.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
65-річна мама Балана Людмила показала розкішну фігуру на пляжній пінній вечірці

Тоді ж фанати підмітили, що вони неймовірно схожі з Тіною Кароль зовнішньо. Зараз Людмилі 65 років і вона випромінює молодість, красу та впевненість в собі. Артистка постійно одягає короткі спідниці, активно займається спортом, танцює на своїх виступах і в цілому виглядає неймовірно. І хоча шанувальники звикли, що вона демонструє свою фігуру та ноги, зовсім не очікували побачити її в ще більш відкритому амплуа.

65-річна мама Балана Людмила показала розкішну фігуру на пляжній пінній вечірці

Так, зірка молдавського телебачення оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому постала у роздільному купальнику.

Артистка в цей час знаходилася на пінній вечірці, яка проходила на узбережжі. На тлі можна помітити море чи океан. Людмила знаходилася посеред великої кількості молоді, активно танцювала в бульбашках та насолоджувалася життям. У дописі до публікації зірка заявила, що життя тільки починається.

Примітно, що в українців склалися дуже позитивні відносини з молдавською знаменитістю. Після початку повномасштабної війни в Україні Людмила Балан неодноразово публічно займала проукраїнську сторону та засуджувала російську агресію. Її син Дан також виступив проти війни, а свій останній кліп російською мовою видалив та перевипустив його румунською.

Нагадуємо, що в кінці лютого 2022року молдавський мачо знаходився в Києві, про що не повідомив пресі. Понад декілька тижнів чоловік намагався виїхати на батьківщину, і врешті-решт в нього це вийшло.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?