Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, як проводить час з донькою: “Ходимо в лікарні”

Роман Сасанчин молодий, перспективний і дуже талановитий співак, який у свої 21 встиг не лише стати відомим, а ще й завести родину.

Рома здається дуже чемним, сором’язливим та спокійним молодим парубком, адже саме таким він двічі показався на проєкті, на “Голосі країни” Сасанчин був двічі. Спочатку у 10 років, а згодом у 19 років. Обидва рази він довів, що він найкращий артиси та приніс перемогу команді Тіни Кароль.

Роман Сасанчин змінив роботу музиканта на дещо інше
Роман Сасанчин

І хоча артистка пообіцяла йому допомагати, творчий шлях Романа є доволі складним. В шоу-бізнес важко потрапити, це факт. Але Сасанчин з усіх сил намагається це зробити, адже такий талант точно не має права пропадати. Просто йому потрібна допомога.

Та здається, Роман вже її знайшов. Річ в тому, що його повністю не влаштовувало його життя. Адже хлопець не займався музикою, не співав, не стояв на сцені, а просто писав пісні іншим людям, щоб хоч якось бути причетним до творчості. Але цього Романові було замало, бо в душі він співак, а не лише автор.

Тому в один момент було прийнято рішення. Що він залишається вдома сам і намагається змінити своє життя та життя своєї родини, яка його підтримала і не стала заважати. Тому певний час дружин Сасанчина Іванна з дочкою жили у Польщі.

Але нещодавно родина возз’єдналася. Рома випустив кліп на нову пісню і тепер присвячує вест час родині, яку давно не бачив. Співак показав, як він гуляє з Елізабет, а також розповів, що донечка захворіла, й вони навіть ходили до лікаря.

Сасанчин з дочкою і дружиною вдома

Певно, на дівчинку так впливає зміна клімату, бо в Україні він геть інший. Та все це дрібниці, оскільки головне те, що тепер родина Романа може разом гуляти своїм чудовим районом Києва.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.