Син Влада Ями перевершив батька в усьому та втілює його мрії в своє життя: танцює брейкданс і грає у футбол

Відомий український хореограф Влад Яма показав, чим займається його єдиний син Леон, а також розповів про свої власні мрії в дитинстві.

Влад Яма — безумовно люблячий батько. У чоловіка є лише один спадкоємець. Хлопчик з’явився на світ 8 років тому і перевернув всесвіт зірки. Тривалий час Влад приховував, що став татусем, але в якийсь момент все ж таки розповів публіці про те, що в його житті з’явилася найдорожча людина в світі.

Влад Яма розповів про сина, який втілює його мрії у життя

Сина Леона йому подарувала дружина Ліліана. Пара разом більше 15 років і зараз навіть активно говорить про імовірність народження ще одного спадкоємця. Леон вже все ніяк не може визначитися, хоче він братика чи сестричку.

Влад Яма розповів про сина, який втілює його мрії у життя

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад евакуював свою родину до Сполучених Штатів Америки. Його вибір був доволі зрозумілим шанувальникам, адже зірка неодноразово говорив про мрію переїхати до Флориди. На сьогодні Яма проживає в Америці вже півтора року, і за увесь цей час не відвідував рідну країну.

Його син Леон активно звикає до нового життя і варто відмітити, що прекрасно вливається у цю середу. Нещодавно Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на яких показав, чим займається його спадкоємець у вільний від школи час. А також зізнався, що Леон здійснює його дитячі мрії. Так, хлопчик активно грає у футбол, баскетбол, а також приділяє час брейк-дансу.

Влад Яма розповів про сина, який втілює його мрії у життя

Нагадуємо, що декілька місяців тому маленький спадкоємець Влада Яма брав вперше у своєму житті участь у змаганнях по брейку. Під час виконання номеру у Леона злетіли з них кросівки, але він довершив виступ до кінця. Хлопчик не переміг, але хореограф відмітив, що для першого разу він впорався дуже добре.

Примітно, що Леон охоче знімається для контенту батька, постійно показується у його свіжих відео та дозволяє себе знімати. Його матір Ліліана, яка до війни активно займалася блогерством, поки що не може повернутися у минуле русло, але мало-помалу звикає до нових реалій.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.