Христина Горняк “кинула оком” на 71-річного чоловіка після розлучення з Остапчуком: в Австрії оточують красені

Христина Горняк стала відомою завдяки шлюбу з з відомим українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Це, звісно, підвищило рейтинги жінки й вона покращила свою впізнаваність.

Горняк завжди виходила у сторіс разом зі своїм екс-чоловіком, який нині ділить з нею будинок. І здається, ситуація складається неприємна. Але жодних подробиць Христина не розповідає. Проте сам Остапчук викладає історії з будівництва, та ще й разом зі своєю новою обраницею Катериною.

Христина Горняк

Та не заважає Христині продовжувати активно жити своє життя у Відні. Туди жінка переїхала ще до розлучення з Володимиром, адже там вона могла відволіктися від усіх цих проблем та побути у компанії своїх подруг.

Горняк живе на гарному рівні, адже багато працює. Це стосується і її нотаріальної діяльності і блогінгу. А, як відомо, блог приносить гарні гроші. Тому Христина не відчула великої втрати після розлучення з Остапчуком. Жінка почала приділяти багато часу собі та своєму розвитку, адже вона дуже любить розбиратися у нових та невідомих для себе темах і розвивати свою жіночність. Це додає їй більше енергії та допомагає пізнати себе більше. А жінки – це такі створіння, які постійно змінюються всередині себе, і це чарівно.

Днями Христина показала, як відвідала концерт легендарної групи “Sting”. Атмосфера на концерті була неймовірною, тобто, Горняк залишилась задоволеною. А сам соліст, 71-річний Гордон Меттью Томас Самнер запалив на сцені й привабив увагу всіх слухачів, які були присутні на концерті.

Сторіс Христини

Тож, Христина вирішила не піддаватися на життєві провокації та насолоджуватися ним, а також шукати позитивні сторони у кожній ситуації. А от все, що відбувається за межами Австрії, жінка вирішує вже окремо.

Схожі статті