Ольга Мартиновська засвітила романтичне листування не з Володимиром Ярославським: “Любов моя, ти вже виїхав?”

Ольга Мартиновська відома українська ведуча і суддя "МастерШеф". А також професійний шеф-кухар і не лише в рамках України, а ще й за кордоном, особливо у Франції.

Як тільки Ольга почала працювати суддею на головному кулінарному шоу “МастерШеф”, їй почали приписувати романтичні стосунки з колегою Володимиром Ярославським. Для цього є багато приводів, наприклад, їхні спільні фотографії у мережі, однакові образи, спільні прогулянки і інші речі, які провокують плітки.

Оля Мартиновська
Оля Мартиновська

Але насправді між ними існує лише міцна дружба. Володимир і Ольга є дуже близькими людьми одне для одного, вони вже більше ніж друзі, але якусь межу не переходять, інакше це може зіпсувати їхні такі родинні стосунки.

І звісно, після таких гарних романтичних картинок у соціальних мережах, вся країна хоче одружити Ярославського та Ольгу. Але цього точно не буде й Оля має ще й інших чоловіків друзів.

Наприклад, її тренер, з яким Мартиновська регулярно займається спортом. І для гарного результату у неї є лише один перевірений тренер. Оскільки Ольга бачиться з ним майже щодня, вона, звичайно ж має з ним дружні стосунки, і це чудово, бо чим кращі стосунки з тренером, тим легше здається тренування.

Листування Олі з тренером
Листування Олі з тренером

Так, наприклад, днями Мартиновська показала, як вона листується з тренером з самого рання. Жінка йде на тренування о 7 годині ранку, і звичайно, такі ранні підйоми даються їй дуже складно, іноді просто нікуди не хочеться йти, але треба.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Тому Ярославська може капризувати, і намагатися відстрочити своє тренування. І іноді свого тренера Мартиновська називає “Любов моя”. А потім вже каже все, щоб не їхати тренуватися, але встає та їде. Але після виснажливих занять залишається дуже задоволена результатом і собою.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.