Мама в бассейн, син у село: Ксенія Мішина повернулася з Туреччини і продовжує релаксувати як бізнес-леді

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка змогла завоювати любов і прихильність мільйонів глядачів. Вона настільки професійно вживається в будь-яку роль, що від її героїнь неможливо відірватися.

Ксенія любить вести здоровий спосіб життя і саме тому вона цінує гарний відпочинок, адже це може допомогти відновити баланс та надати нової енергії для звершень. Тож, нещодавно Мішина разом зі своїм сином Платоном і мамою відпочивала у Туреччині. Жінка вирішила влаштувати гарний відпочинок своїй родині та собі. Адже вона може собі дозволити та їй самій дуже було потрібно таке перезавантаження.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Протягом тривалого терміна Мішина ділилась фотографіями з відпочинку та розповідала цікаві історії. Але й про саморозвиток та спорт жінка не забувала. Вона щодня ходила до спортзалу і не дозволяла собі їсти шкідливу їжу. І це називається самодисципліна. Також жінка займалась розвитком, вона вивчала нову інформацію просто на пляжі.

А також Мішина з Платоном накопичила велику кількість цікавих історій з відпочинку, а також яскравих спогадів. Ксенія вміє відпочивати і любить як активний відпочинок, так і просто лежати на пляжі й засмагати.

Але її відпочинок вже завершився і Ксеня разом з родиною повернулась додому. Та здається, відпустка акторки все ще триває, тому вона вирішила поїхати до басейну з подругою, аби продовжити свій безтурботний час, який у жінки буває так рідко. Свої збори та сам відпочинок Мішина засвітила в інстаграм.

Сторіс Ксенії
Сторіс Ксенії

А от свого сина вона вирішила відправити у село. Можливо, це був жарт, адже Ксенія просто виклала фото, де Платон сам пливе на човні і жінка підписала це так, ніби він дійсно сам відправляється у село.Та куди насправді плив Платон невідомо, а от з почуттям гумору у Мішиної все чудово.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.