Розкішна Ольга Мартиновська в сукні та на підборах показала смачний поцілунок з Ектором: “Сьогодні можна”

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська заінтригувала мережу ніжним поцілунком з колегою Ектором Хіменесом-Браво. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знайомство Ольги Мартиновської з Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво відбулося багато років тому. З чоловіками вона зустрілася у якості конкурсантки, яка мріяла показати усій країні, на що вона здатна, поїхати на навчання у Францію та розвивати ресторанний бізнес в Україні.

Навіть з допомогою Мартиновська не може знайти житло
Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво

Вже пізніше вона зайняла місце поруч з чоловіками, і стала настільки з ними близькою, що це тріо вже неможливо уявити в іншому складі.

Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво

Так, з Ярославським їй приписують любовний роман, а з Ектором Хіменесом-Браво також підозрюють у взаємних романтичних почуттях. При цьому маленька Віра (дочка Ольги) вважає, що шеф-кухар з Колумбії є її хрещеним батьком. З Володимиром вона також прекрасно ладнає.

Звісно, чутки не з’являються просто так. Вся справа в тому, що мало-помалу взаємини перейшли на стільки новий рівень, що колеги буквально випромінюють ніжність одне до одного. Як наприклад, нещодавно Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію поцілунку з актором, назвавши його смачним.

Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво

Кадри були зроблені під час знімального процесу. Так, команда брала участь у зйомках фіналу програми, а тому з’явилася у студії у розкішних нарядах. Зокрема Ольга обрала неймовірно сукню та одягла підбори, які їй так личить.

Але імовірність романтичних відносин з колумбійцем вже виключена, адже він будує стосунки з молодою красунею, яку показав 2 роки тому. Примітно, що до того, як шеф-кухар розкрив, що його кохана молода брюнетка, глядачі були майже впевнені, що це Ольга, підкресливши, що ноги дівчини неймовірно схожі на ніжки шеф-кухаря.

Ольга ніяким чином не реагувала на плітки і лише жартувала з шуму, який розпочався в мережі навколо їхнього імовірного роману. Безумовно, це стало своєрідним піаром для обидвох. Володимир Ярославський же досі залишається потенційним обранцем зірки.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.