Коли є такі мама та сестра дуже складно вибрати наречену: як виглядають головні жінки в житті Дана Балана?

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан багато років веде холостяцький образ життя, але подивившись на його оточення все стає зрозумілим.

Дан Балан став відомим в усьому світі ще на початку двотисячних. І хоча його кар’єра переживала злети та падіння, він все ж таки зміг неодноразово довести, що наполегливість, талант та майстерність гарантують артисту успіх.

Безумовно, як і будь-який знаменитий чоловік Дан має велику кількість шанувальниць, і безліч з них мріє зблизитися з кумиром. Ці надії підживлює той факт, що Дан багато років холостий.

За офіційною версією, артист жодного разу не був одруженим. Чоловік зізнається, що ставиться до шлюбу позитивно, але його вимоги до майбутньої нареченої настільки великі, що є серйозні сумніви, чи вдасться йому колись у житті її зустріти. Дан не приховує свого скептицизму на цей рахунок. Але якщо подивитися на жінок, які його оточують все стає набагато зрозуміліше.

Як виглядають головні жінки в житті Дана Балана

Так, матір Дана Балана Людмила є знаменитістю в Молдові. Жінка — популярна співачка та телеведуча. У своїй 65 років вона виглядає неймовірно молодо. У неї стрункі ноги, тонка талія, розкішна світле волосся, гладенька шкіра та неймовірний темперамент.

Розкішна мама Дана Балана Людмила
Як виглядають головні жінки в житті Дана Балана

Рідна сестра Балана також не пасе задніх. Дівчина побудувала успішну кар’єру на телебаченні і з’являється в ефірах регулярно. Окрім цього вона володіє модельною зовнішністю.

Санда Балан
Як виглядають головні жінки в житті Дана Балана

Молода жінка вже давно вийшла заміж і стала матір’ю. Своїх племінників співак просто обожнює, регулярно з ними фотографуються та засипає дітлахів подарунками. Але своїх поки що заводити не поспішає. Принаймні, за офіційною версією. Що стосується пліток, то артисту вже давно прописали шлюб з румунською моделлю.

Дан Балан показав фото з маленькою блондинкою
Як виглядають головні жінки в житті Дана Балана

Подейкують, що 20 років тому він одружився і став батьком. Однак через 5 років спільного життя воно стало просто виснажливим через ревнощі жінки. Дан прийняв рішення розлучитися, а його сім’я переїхала до Ізраїлю. Артист цієї інформації ніколи не підтверджував, але й не коментував.

Схожі статті