“Сніданки зараз, сніданки на початку стосунків”: Остапчук показав, як недоїдає у шлюбі з 23-річною Полтавською

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук переймався різницею у віці з 23-річною дружиною Полтавською, однак час довів, що дівчина мудріша за всіх жінок, яких він знав.

Інформаційний простір заповнила новина про скандал навколо шоумена та його другої колишньої дружини, нотаріуса Христини Горняк про поділ спільного нажитого майна за період шлюбу.

Володимир Остапчук прагне зробити ремонт в будинку, який досі перебуває у спільній власності з колишньою дружиною, а ще хоче жити там з новою коханою Катериною Полтавською. Нотаріус хотіла розв’язати це питання мирно, без участі адвокатів та судових засідань, однак нині звернулася до юристів, аби повернути своє.

Горняк та Остапчук
Остапчук та Горняк

Втім, Горняк досі сподівається на мирну бесіду та вирішення ситуації своїми силами, без зайвого бруду та негативу. Проте сам Володимир ніяк не реагує на публічні звернення ексдружини, продовжує працювати та будувати плани на життя в оселі, частина якої згідно з законом належить Христині.

Нещодавно Володимир Остапчук поділився новими деталями життя з молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською. Шоумен оприлюднив світлини нинішнього сніданку від коханої та теперішніх частувань, які готує Катя.

Остапчук показав, як недоїдає у шлюбі з 23-річною Полтавською

На першому фото телеведучий показав досить скромний сніданок у вигляді сирників, чорниці в судку та соку. Втім для порівняння, в наступній Insta-Stories поширив зовсім іншу картину розкішного ранкового харчування: яєчні на двох, сирів, запашної кави, фруктів, овочів та особливої романтичної атмосфери додали ароматні свічки.

Остапчук показав, як недоїдає у шлюбі з 23-річною Полтавською

Сама Катерина гумористично відреагувала на звернення коханого, мовляв, то була пробна версія гри, а за продовження треба заплатити, на що Остапчук погодився, аби замовити послуги доставлення їжі в дім.

Схожі статті