Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт похизувався пачками доларів у своїх руках: в США розбагатів

Відомий український гуморист та колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт показав в мережі, як складається його життя в США. Зірці є чим похизуватися.

Після початку повномасштабної війни в Україні відбулася остання зустріч Ксенії Мішиної та її колишнього обранця Олександра Еллерта, який підкорив її серце під час зйомок шоу “Холостячка”. А вже незабаром чоловік рушив за кордон. Зірка опинився в Сполучених Штатах Америки, але не поспішав розповідати своїм фанатам про те, що не збирається повертатися. За словами зірки, документи він зробив цілком легально, хоча далеко не всі у це повірили.

Олександр Еллерт похизувався пачками доларів

Еллерт хоче змінити зачіску
Олександр Еллерт похизувався пачками доларів

І здається, що життя в еміграції у Олександра цілком вдається. Наприклад, не так давно він повідомив про те, що запустив власний бізнес. Чоловік продає сірники. В нього є багато друзів в Америці, власний автомобіль, і хто знає, можливо незабаром він придбає собі будинок.

Олександр Еллерт похизувався пачками доларів

Нещодавно артист знову пожартував у своєму репертуарі. На цей раз він показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram пачку доларів. Однак, загальна сума яку він продемонстрував насправді доволі маленька, адже купюри були найменшого номіналу. І звісно ж Олександр показав, як їх заробив.

Гуморист оприлюднив знімок своєї машини, яка сильно забруднилася через пташок. Сенс жарту полягає у прикметі. Згідно неї це приводить к доходам.

Нагадуємо, що за офіційною версією причиною розставання Ксенії та Олександра став дуже складний характер останнього. Спочатку пара не надто розповсюджувалося на рахунок їхніх стосунків. Однак пізніше акторка розповіла, що її колишній сильно її ревнував, дозволяв собі жарти, що були їй неприємні і в цілому ускладнював життя пари. Спочатку гуморист намагався виправити ситуацію, але після їхньої зустрічі в Карпатах Ксенія заявила, що нічого не змінилося і ця подія не принесла їй ніяких приємних емоцій.

Тоді Еллерт відреагував вже абсолютно по-іншому, натякнувши, що у Ксенії фантастичні вимоги до своїх обранців. Акторка на це не відповіла та повністю проігнорувала заяву зірки.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.