Син Веніамін не єдиний? Тіна Кароль показала маленьку дівчинку, від якої її переповнює почуття ніжності

Популярна українська співачка Тіна Кароль заінтригувала мережу кадром маленької дівчинки, яка обіймає пташку. Хто вона та ким доводиться поп-діві?

Як відомо, Тіна Кароль виховувала свого єдиного сина сама. Після смерті чоловіка Євгена співачка так і не змогла знайти іншого. Того, хто принаймні зміг би зробити її щасливою. Лише 2021-го артистка заявила про те, що готова рухатися далі, маючи на увазі, що в її житті можливо з’явиться новий чоловік.

Роком раніше виконавиця щиро зізнавалася і про те, що мріє стати матір’ю, але дуже хоче народити дівчинку.

Тіна Кароль заінтригувала мережу кадром маленької дівчинки

Кароль розповіла про колег-хейтерів
Тіна Кароль заінтригувала мережу кадром маленької дівчинки

Фанати з великою ніжністю поставилися до цієї інформації. Не дивлячись на темряву, яка оточила жінку, що втратила кохання усього свого життя, вона продовжила рухатися вперед і все ж таки знайшла світло. Імовірно, одним з його променів стала можливість народити дочку.

А нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Threads нову фотографію маленької дівчинки, яка тримає в руках птаха та ніжно його обіймає.

Тіна Кароль заінтригувала мережу кадром маленької дівчинки

А також порівняла український народ з цією дитиною. До речі, є імовірність, що зроблений знімок був некомерційним, і належить знайомим Тіни.

Нагадуємо, що Тіна Кароль є вдовою вже 10 років. Її єдиний чоловік Євген помер у німецькій лікарні від онкології. На той момент у співачки був маленький син на руках, а також злет у кар’єрі. Після смерті чоловіка артистка увесь свій біль та горе вклала саме у творчість і змогла перевернути свідомість мільйонів українців, зробивши їх своїми шанувальниками.

Зараз спадкоємець артистки навчається в елітному освітньому закладі у Великобританії, і лише час від часу повертається додому. Після 24 лютого хлопець не виявляється підтримати свою батьківщину та брав участь у благодійних акціях. Тіна Кароль також вирушила у світовий тур з метою зібрати якомога більше коштів для України.

Про особисте життя зірки нині нічого не відомо, адже Тіна Кароль не дає інтерв’ю на цей рахунок. До війни поговорювали про її роман з менеджером Орловим.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.