Олег Винник, Володимир Кличко і Олексій Арестович на пляжі: головні краші українок показали себе у всій красі

Днями у мережі з'явилось фото, як Арестович на пляжі відпочиває,хоча це й не дивно, адже зараз літо і кожен хоче відпочити та позасмагати на пляжах. До того ж Олексій такий не один.

Останнім  часом мережею шириться фотокартка Олексія Арестовича на пляжі. Вона насправді викликала фурор, адже це виявилось доволі спірне питання, хтось запевняє, що це фотошоп, а хтось вже активно думає, де відпочиває екс-радник Офісу президента. Варіантів безліч, але сам чоловік реагує на цей вкид доволі спокійно і як завжди з гумором. Для нього немає жодних меж, адже Арестович психолог  і він чудово знає, як працює маніпуляція та як на неї треба реагувати.

Адже одного разу така ситуація вже залишила іншого політика без роботи. Ним став Микола Тищенко, фото якого також засвітилися в мережі як нові. Але сам Микола та його дружина стверджують, що ці кадри старі. Та правди вже ніхто не дізнається.

Та врешті-решт попри фото інших знаменитостей тема Арестович на пляжі залишається в топі. Але не так давно ще й фото володаря вовчиць Олега Винника облетіло всю мережу, бо він також засвітився на пляжі. Хоча здавалося б чоловікові зараз не до цього. Він лікується та бореться за своє життя у Німеччині. Та це легко може бути старе фото, яке просто привертає увагу.

Винник на відпочинку

Ще одним красенем, який засвітив своє тіло на пляжі став Володимир Кличко і виходячи з усього, це фото теж далеко не нове. Проте воно від цього не стало менш привабливим.

Володимир Кличко

Варто сказати, що нині літо взагалі не відчувається для українців, адже на море за кордон їздять одиниці, а наші моря поки що для нас недоступні. Тому фото де Арестович на пляжі відпочиває досі не дає людям спокою, бо море стало мрією для мільйонів українців.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.