Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?

Інколи настрій нам здатні зіпсувати не тільки події, які відбуваються в реальному житті, але й нав’язливі думки або навіть сни.

Нещодавно Наталія Островська лише підтвердила даний факт. Так, зірка вийшла на зв’язок та розповіла про запитання, яке в неї сидить в голові після сну.

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла про неприємність, яка з нею сталася

Наталія Островська розповіла, як народжувала дочку Агату
Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла про неприємність, яка з нею сталася

Зірка вийшла на зв’язок зі своєї машини. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала фотографію, на якій постала в величезних окулярах, що повністю закривають її обличчя.

Зірка зібрала волосся назад, а на обличчі в неї лише тональна основа, яка робить телеведучу трошки зблідлою. Також можна помітити маленькі сережки.

У дописі до публікації вона розповіла, що виявляється їй на снилось, нібито в неї випало все волосся. Варто відмітити, що зазвичай ворожки та екстрасенси подібні сни трактують як дуже недобрий знак.

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла про неприємність, яка з нею сталася

Але часто спеціалісти говорять про те, що насправді трактування снів — це дуже індивідуальна річ, і кожна людина має сама відстежувати взаємозв’язок між з нами та подіями, і потім на цьому досвіді робити висновки про те, чи несе сновидіння поганий посил.

Нагадуємо, що півроку тому Наталія Островська вперше стала матір’ю. У телеведуча і народилася прекрасна дівчинка, яку вона назвала Агатою. Зараз зірка успішно поєднує роботу, материнство, ведення власного блогу та волонтерську діяльність.

Але звісно зараз здебільшого на її акаунті з’являється інформація саме про будні матері маленької дитини. Не дивлячись на велику зайнятість, Наталія не поставила кар’єру на паузу і наважилася на подібні навантаження.

Примітно, що свого чоловіка зірка досі не показала публіці, хоча обіцяла це зробити, коли у її блозі буде достатня кількість підписників.

Схожі статті