Ховається на півдні України? Влад Яма засвітився разом з маленьким сином Леоном на чорноморському курорті

Відомий український хореограф Влад Яма оприлюднив нові фотографії, які були зроблені на території України влітку. Чи повернувся зірка на батьківщину?

Відомий український танцюрист Влад Яма багато років будував успішну кар’єру в Україні. Розпочавши з паркету, зірка поступово пересіву суддівське крісло і не залишав його впродовж 15 років.

Заради нього він відмовився від омріяної еміграції до Сполучених Штатів Америки. А пізніше зірка спробував себе і в ролі ведучого, хоча це місце йому зберегти не вдалося.

Влад Яма заінтригував мережу сімейним кадром з України

Яма здійснив свою мрію
Влад Яма заінтригував мережу сімейним кадром з України

Після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники зірки помітили, що він не публікує нових фотографій. Звичайно здогадатися на рахунок причини такої поведінки було неважко: артиста одразу запідозрили у втечі. Через декілька місяців він зізнався, що дійсно знаходиться Сполучених Штатах Америки, але запевнив, що виїхав цілком легально, до того як кордони закрили для чоловіків.

Після цього на хореографа звалилася тонна критики. До неї долучалися і деякі зірки, особливо жіночої статі. Втім, частина шоу-бізнесу все ж таки поставилася до цього вчинку з розумінням. Мовляв, йому необхідно було подбати про свою сім’ю і він зробив свій вибір.

Тим часом Влад не припиняє нагадувати своїм співвітчизникам про те, як сильно він сумує за своєю батьківщиною. Примітно, що батьки чоловіка, а також його рідний брат також залишилися в Україні. Ба більше, рідне місто зірки Запоріжжя неабияк постраждало за ці півтора роки.

Щоб підкріпити свою ностальгію хореограф регулярно публікує архівні кадри. Ось і нещодавно він показав знімок, на якому постав разом зі своїм сином Леоном у популярному українському курорті Санжейка.

Влад Яма заінтригував мережу сімейним кадром з України

Можна було-б подумати, що хореограф все ж таки повернувся, але в інформації про акаунт зірка йдеться, що зараз власник сторінки знаходиться в Штатах.

Примітно, що на дану фотографію відреагували шанувальники артиста, які підтримали його та транслювали думку що, перш за все необхідно подбати про своїх дітей, що сам Влад знайшов дуже доречним.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?