Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт покинув Сан-Дієго та вразив зізнанням: вирішив повернутися

Відомий український гуморист Олександр Еллерт показав, як покидає південь Сполучених Штатів Америки та розповів, куди направляється. Усі деталі в статті.

Незадовго до рішення Олександра Еллерта покинути Україну та переїхати до Сполучених Штатів Америки зірка востаннє побачився зі своєю колишньою коханою Ксенією Мішиною.

Олександр Еллерт розповів про своє повернення в Чикаго

Олександр Еллерт показав, як виросла його донька
Олександр Еллерт розповів про своє повернення в Чикаго

І хоча раніше чоловік неодноразово говорив про те, що має намір повернути собі кохану, після проведеного разом часу у Карпатах його думка круто змінилася.

Артист оселився в Чикаго, зайнявся бізнесом, пише жарти для стендапу і виступає. Його блог в соціальній мережі Instagram також користується популярністю. Власне, з допомогою нього він продовжує тримати своїх фанатів у курсі всіх подій.

Наприклад, нещодавно він повідомив про те, що залишає Сан-Дієго та повертається до Чикаго. У зв’язку з поїздкою він зробив чимало знімків, які з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Олександр Еллерт розповів про своє повернення в Чикаго

Бізнес класом Олександр літати поки що не може, тому обрав економ. Тим часом колишня кохана гумориста Ксенія Мішина повернулася з відпочинку разом зі своїм сином та матір’ю і повертається до роботи.

Нагадуємо, що Ксенії та Олександру пророчили щасливе майбутнє та весілля. Зокрема, і сам гуморист неодноразово зізнавався про свої серйозні наміри. Тим паче, що на Ксенію він поклав оком ще задовго до зйомок романтичного шоу. Чоловік бачив акторку і раніше, але не наважився познайомитися. А коли випала можливість все ж таки завоювати її серце, не прогавив її.

Зразу поки що обидва вільні люди. Ксенія присвячує свій час кар’єрі та сину, а Олександр намагається влаштувати своє життя за кордоном. Про повернення до України навіть поки що мова не йде. Гуморист не відповідає на питання, що стосуються його імовірного приїзду до Києва, а на критику відповідає жорстко і не терпить її у свою адресу.

Ксенія та Олександр не полюбляють пригадувати свої стосунки на публіку і намагаються змусити аудиторію припинити їх асоціювати одне з одним.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?