Друг Мішиної Євген Кот показав знімки УЗД: невже родина зірки “Танців з зірками” чекає на первістка? (ФОТО)

Відомий український танцівник та хореограф Євген Кот став популярним через неодноразову участь у шоу "Танці з зірками" та через свої перемоги з зірковими партнерками.

Євген неймовірний професіонал своєї справи, коли він виходить на паркет, то весь світ ніби завмирає у ці миті оскільки його рухи – це окремий вид мистецтва. Женя на “Танцях з зірками” був одним з провідних професіоналів, з ним, певно, хотіла бути у парі кожна учасниця. І це через те, що Кот ще й як людина дуже добра і чуйна, з ним легко знайти спільну мову та насолоджуватись процесом танцю на кожній репетиції.

Євген Кот з дружиною створили благодійні лоти
Євген Кот з дружиною

Але, як відомо, Євген вже давно і щасливо і одружений з гімнасткою та тренером Наталією Татаринцевою. Родина Жені та Наталі викликає великий захват, адже їхні стосунки настільки гармонійні та ідеальні, що кожна пара хоче навчитися так само відчувати одне одного, адже це справжнє кохання та збіг інтересів і життєвих принципів.

Останні кілька місяців Наталя та Євген разом з іншими українськими танцівниками щодня готуються до прем’єри свого масштабного шоу “Танцюй зі мною”. Головна задача – це показати, що хореографи також можуть бути корисними для країни під час війни та бути затребуваними не лише на різних телевізійних шоу. Це дуже важлива місія насправді. І вже цієї осені в різних містах України можна буде побачити цю виставу.

Та звісно, без травм на репетиціях не обійтися, і саме Женя нещодавно показав, що з ним сталося. Чоловік спочатку демонстрував, як масажує ногу у спеціаліста, а згодом показав знімки УЗД.

УЗД Євгена

Звичайно, можна було б подумати, що це УЗД Наталі, адже жінка останнім часом часто торкається теми дітей. І, як відомо, поки що у пари немає малюків, але це не заважає їм щасливо проживати власне сімейне життя, бо вони кайфують одне від одного і поки що цього достатньо.

А от що саме сталося з ногою Євгена Кота поки невідомо, адже хореограф вирішив не розповідати всю суть проблеми.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.