Рожевий кроп-топ і модний денім: екс-учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич приміряв образ Барбі на себе

Андрій Хветкевич став відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу "Холостячка", де боровся за увагу та прихильність головної героїни другого сезону Злати Огнєвіч. А також заради того, щоб розібратися в собі.

Хветкевич став дуже неординарним учасником, оскільки з самого початку він дуже соромився себе проявляти, а потім активізувався у сторону Огнєвіч. Він зробив одне з найкрасивіших і романтичних побачень для жінки.І саме це допомогло йому звернути на себе увагу Злати й суперників.

Хоча насправді головною ціллю Андрія на проєкті була мета розібратися в собі, адже він багато років за кордоном де панують інші правила. І Хветкевич хотів зрозуміти себе більше і чіткіше. А на шоу є психологи та й загалом інша атмосфера та інша поведінка, тому легше можна зрозуміти хто ти є насправді.

І здається, Хветкевичу це вдалося зробити доволі швидко, бо він після шоу знову повернувся за кордон і зустрів там своє кохання. Але це була зовсім не жінка, а чоловік, з яким Андрій насправді щасливий. І нині він живе так, як йому того хочеться і виконує будь-яке своє бажання.

Нещодавно Хветкевич змінив свій імідж, він пофарбував волосся у білий колір, і можна сказати, що йому пасує новий образ. Але з ним у Андрія стало ще більше експериментів. Наприклад, днями він продемонстрував на собі неймовірно популярний нині образ Барбі.

Це виглядає доволі дивно, оскільки підкачаний чоловік одягнув на себе світло-рожевий топ, обтислі джинси з поясом та підписав спільне фото зі своїм чоловіком хештегами з нового фільму “Барбі”.

Коментарі, звісно, були різними, проте головне те, що Андрію нині взагалі все одно хто і що про нього подумає. Зараз чоловік живе для себе і навіть не збирається перед кимось виправдовуватися за свої вчинки.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.