Катя Полтавська оприлюднила першу переписку з Остапчуком: “Коли буду виходити заміж, з тебе знижка”

Молода дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катя Полтавська вперше показала публічно їхню переписку. Як все починалося?

Яким же здивуванням стало для шанувальників Володимира Остапчука новина про те, що він імовірно знаходиться у стосунках з молодою дівчиною. І це при тому, що він щойно розлучився. Аудиторія ставилася до цих пліток по-різному, але правду приховувати довго не вдавалося. Поступово до рук преси потрапляли все нові і нові докази того, що телеведучий вже будує серйозні стосунки з іншою.

Христина Горняк розповіла, чи вимагає Остапчук повернути подароване авто
Катя Полтавська показала свою першу переписку з Володимиром Остапчуком

Катя Полтавська показала свою першу переписку з Володимиром Остапчуком

Христина Горняк дану інформацію не коментувала. Натомість з Оленою Войченко телеведучому вперше за багато років вдалося налагодити взаємини, що також здалося користувачам мережі дуже неочікуваною і дивною зміною.

Катя Полтавська показала, як поріднилася з мамою Володимира Остапчука
Катя Полтавська показала свою першу переписку з Володимиром Остапчуком

Стрімкий роман з дівчиною, яка молодша за героя нашої статті на 16 років, переріс у весілля. Про це шанувальникам також довелося здогадуватися самостійно. Але не так давно Катерина Полтавська сама підтвердила дану інформацію. У доповнення нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram найпершу переписку з Володимиром, в якій попросила в нього знижку на власне одруження.

Катя Полтавська показала свою першу переписку з Володимиром Остапчуком

Примітно, що майже одразу вона продемонструвала в майбутньому чоловіку своє бездоганне почуття гумору, чим змусила Володимира добряче посміятися.

Також помітна іскра, яка зародилася між молодими людьми. І навіть зараз вона палає сильно та стрімко.

Нагадуємо, що зараз подружжя не тільки живеразом, але й працює. Полтавська стала продюсером нового шоу, яке веде Остапчук. Дівчина з великим розумінням ставитися до минулих шлюбів ведучого, а також багато жартує на рахунок того, що аудиторія постійно намагається спровокувати її на якусь неочікувану відповідь запитаннями про колишніх Володимира. Зараз діти до чого переплачувати разом зі своєю матір’ю. Лише після розлучення Христиною йому вдалося помиритися з екс-дружиною.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?