Сергій Бабкін розповів, як його сім’я живе закордоном: “Допомагає місто в якому мі живемо, точніше німець”

Сергій Бабкін - український артист, батько 3 дітей, ще взимку 2022 року вивіз дружину та дітей за кордон. Ми розповімо, чим зараз займається його сім'я в Німеччині.

Український співак Сергій Бабкін ще на початку повномасштабного вторгнення вивіз родину за кордон. Наразі його дружина Сніжана та трїйко дітей живуть в Німеччині. Сергій в свою чергу, активно гастролює з благодійними концертами та не забуває відвідувати родину. Деталями особистого життя Бабкін поділився під час інтерв’ю для YouTube-каналу Зе інтерв’юер.

Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною та дітьми
Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною та дітьми

Після того, як співак вивіз свою сім’ю за кордон на виконавця обрушився шквал негативу. Шанувальники були не в захваті від виїзду чергового селебреті за межі України. Сергій до хейту відноситься з розумінням та не ображаться, а ось його дружина сприймає це болісно.

“Снежку дуже чіпляє, вона постійно зі мною і все бачить. Вона бачить як це тяжко, скільки енергії витрачається. Вона правдолюб, за справедливість. Її це чіпляє, їй дуже боляче” – заявив артист.

Сергій Бабкін розповідає про емоції дружини Сніжани
Сергій Бабкін розповідає про емоції дружини Сніжани

Дружина співака та діти зараз проживають в Німеччині. Родину Бабкіна приютив німець, який вже 15 років допомагає біженцям. Живуть вони в маленькому будиночку поряд з господарем.

Проблем зі спілкуванням у дітей нема. Молодший син виконавця ходить до німецького дитячого садочка, та має там побратима з України. 12-річна Василина навчається в німецькій школі та спілкується з однолітками англійською, за що її хвалять вчителі. Артур, старший 16-річний син Сергія, ходить в українську школу, яку створила українська вчителька з Тернополю.

“Ця школа, тернопільська школа, але під шапкою Німеччини, і коли ті закінчиш цю школу, Артур закінчить цю школу, він може піти запросто з цим атестатом в будь-який університет Німеччини” – пояснив співак.

В свою чергу, Анатолій Анатоліч поділився своїм досвідом. Його родина  наразі проживає у Франції та отримує підтримку від французької сім’ї.

Схожі статті

Євген Кошовий з “Кварталу 95” вирішив схуднути й показав, що для цього робить: “Хейтери пишуть. Ми працюємо”

Зайва вага Євгена Кошового стала одним із головних предметів для жартів серед хейтерів та навіть фанатів шоумена. Але невже комік так різко реагує на гумор, якщо він направлений на нього?