Світловолосе янголятко з сумним поглядом: невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина

Як відомо, 2 роки тому знаменита українська телеведуча Оксана Марченко стала бабусею. Її невістка Катерина народила хлопчика, який на даний момент є єдиним спадкоємцем Богдана Марченко.

Вагітність невістка Оксани Марченко Катерина преса не здогадувалася. Після весілля дівчина дуже майстерно приховувала правду про своє цікаве положення. При цьому дівчина не відмовляла собі у виходах в світ, активно публікувала фотографії та спілкувалася з підписниками.

Невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина. Богдан Марченко з дружиною Катериною та сином

Як раптом її зіркова свекруха оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який був зроблений у пологовому. У дописі до публікації жінка зізналася, що стала бабусею. Хлопчика назвали Віктором, на честь вітчима Богдана Медведчука.

Невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина

За тиждень до початку повномасштабної війни в Україні Оксана покинула її територію. Вона зробила це двома автомобілями, про що стало відомо всій країні вже наступного дня. Безумовно, вона знала, що чекає на її батьківщину.

Де в цей самий момент перебували Катерина разом з сином достеменно невідомо, адже дівчина також могла евакуюватися, і не розповісти про це громадськості. Хоча після 24 лютого преса не одноразово повідомляла про те, що насправді Богдан разом сім’єю перебувають в Києві.

У зв’язку з неабиякою увагою до особистості зіркової невістки вона була вимушена створити новий акаунт в Instagram. Після зради національних інтересів сімейством Медведчука дівчині неабияк діставалося від публіки.

І лише нещодавно вона вирішила потішити користувачів мережі новим кадром, на якому постала разом з маленьким Віктором. Кадр був зроблений на тлі рожевих рододендронів. Обидва одягнені у світлий колір, а Катерина до того ж зробила вибір на користь підборів.

На знімках зіркова мама тримає свого малюка то на руках, то ніжно його обіймає, тримаючи долоню на його спині. Хлопчик виглядає дуже спокійним, а його погляд здається сумним. У маленького Віктора на щоках дуже рясний рожевий рум’янець, а на голові коротка зачіска.

Світловолосе янголятко з сумним поглядом: невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина

Завдяки характеру дитини фотографія набуває неймовірно меланхоліїчного настрою, і від цього стає дуже ніжною і легкою.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.