Як виглядає колишня теща Олександра Пономарьова: Олена Мозгова показала свою маму, яку не відрізнити від дочки

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вперше за довгий час показала фанатам, як виглядає її матір. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, перший шлюб у якому перебував знаменитий співак Олександр Пономарьов був цивільним, хоча і сприймався аудиторією доволі серйозно. Золотий голос України пов’язав своє життя з донькою легендарного композитора Миколи Мозгового. Мова йде про розкішну Олену Мозгову, яка не тільки змогла підкорити серце артиста, але потім його і розбити.

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама

Саме вона подарувала зірці первістка. У пари з’явилася спільна донечка Женя. Також у життя Олександра увійшла Зоя, яка народилася у стосунках Олени з іншим чоловіком. І хоча у красуні є рідний батько, татом вона називає саме Пономарьова.

Ця історія кохання завершилася давно. І доволі драматично. В якийсь момент Олена зрозуміла що закохана в іншого чоловіка і прийняла рішення не обманювати благовірного та сказати все прямо. За її словами, фізичної зради не було.

Але співак вважає зовсім інакше, про що неодноразово говорив у своїх інтерв’ю, і що стало причиною повного розірвання взаємин між екс-подружжям. Примітно, що під час розлучення родина Олени була повністю на її стороні. Наприклад, її батько активно боровся з юристами за майно своєї дочки, яке вона не могла поділити з колишнім.

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама

Частіше Мозгова розповідає у своїх інтерв’ю саме про батька, і причина зрозуміла. Її тато залишив неймовірний слід у культурі України і досі згадується у пресі, на найрізноманітніших заходах, тощо

Олена Мозгова вперше за довгий час показала, як виглядає її мама. Кадр з блогу продюсерки

Але про свою матір героїня нашої статті також не забуває. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook сімейне знімок, на якому показала усіх жінок власної родини. На знімку можна помітити і матір Олени.

Нагадуємо, що мати продюсерки та дружина Миколи Мозгового працювала головним режисером Національного палацу мистецтв “Україна”. У 2010-му вона стала вдовою. Композитор помер після дорожньо-транспортної пригоди.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.