Як виглядає жінка, яка відібрала щастя Наталії Могилевської: вийшла за її чоловіка та стала матір’ю його дітям

Наталя Могилевська не з чуток знає, що таке гірке розставання. Своїм найбільшим коханням у житті вона називала бізнесмена Єгора Долініна. Але одружився він з іншою.

Після невдалого шлюбу та скорого розлучення Наталію Могилевську чекала справжня казка. Зірка закохалася у бізнесмена Єгора Долініна. У пари стрімко розвивалися стосунки, і незабаром вони вирішили жити разом. Чоловік виховував трьох дівчат від попереднього шлюбу. Наталія старалася стати їм не тільки гідною мачухою, але в процесі так полюбила падчерок, що захотіла власну дитину.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Як виглядає жінка, яка відібрала щастя Наталії Могилевської

Аудиторії ці взаємини здавалися ідеальними. Їхні спільні виходи захоплювали, а інтерв’ю лише викликали більший інтерес: Єгор був повністю захоплений своєю коханою, а вона намагалася знайти баланс між ним та кар’єрою, до якої він її так ревнував.

Як виглядає жінка, яка відібрала щастя Наталії Могилевської

Не обмежувалося і маленькими кризами. Проблеми в цих стосунках були доволі великими: дійшло до того, що Єгор розійшовся з Наталією, їй довелося залагодити проблему, яка стала причиною розриву — її вірність роботі. Артистка придбала квартиру поруч з житлом Єгора, щоб будь-який момент мати можливість вийти та не перетворювати сімейні посиденьки на етап її творчості.

Як виглядає жінка, яка відібрала щастя Наталії Могилевської

Впродовж 5 років співачка говорила про те, що хоче завагітніти та народити, безумовно заходила мова і про весілля. Але Єгор взяв у дружини не співачку.

Незабаром після їхнього розставання до журналів потрапили ексклюзивні кадри, на яких її колишній коханий святкує весілля з іншою. Через це увага до Наталії Могилевської була прикута як ніколи. Усі чекали побачити ревнощі або хоча б глибоке розчарування. Артистка в свою чергу відмовлялася обговорювати дану тему і просила не вигадувати нісенітниць.

Поступово публічне життя Єгора зійшло нанівець. Він все менше спілкувався з пресою, вочевидь через тиск, який журналісти постійно призводили у темі зі співачкою. Як склалося його шлюбне життя залишається загадкою, але Наталя Могилевська також пішла далі і на даний момент знаходиться у стосунках з іншим. Саме зараз вона впевнена, що зможе не тільки стати дружиною, але напевно і матір’ю.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.