Лілія Ребрик вперше в житті показала свою нову подружку: катає собачку по місту і щаслива (ФОТО)

Лілія Ребрик відома українська телеведуча і акторка, яка є дуже цікавою для українських глядачів. Хоч жінка й публічна, вона рідко підіймає тему про своє оточення та життя за межами камер.

Лілія не лише професійна телеведуча, а ще й неймовірно талановита акторка, яка ділиться своїм досвідом з молодим поколінням. Лілія є саме тією людиною, про яку кажуть, “Талановита людина, талановита в усьому”. Вона не лише віртуозно грає на одній сцені з народними артистами, а ще й професійно танцює.І до речі, саме завдяки цій навичці вона й знайшла своє справжнє кохання.

Лілія Ребрик одягла білий з бежевим
Лілія Ребрик

Річ в тому, що багато років тому Лілія брала участь у шоу “Танці з зірками”, де і познайомилась з Андрієм Диким, який згодом став її чоловіком. І саме танці на паркеті дали зрозуміти обом, що саме так може зародитися палке і сильне кохання. Нині у пари є діти й спільний побут, але це не заважає їм бути романтичними. Вони мають одну чудову сімейну традицію – іноді вдвох виїжджати за місто та присвячувати час лише собі і своїм стосункам.

Проте Лілія може гарно проводити час і за межами родини і їй це дуже потрібно, адже кожній жінці варто мати свій особистий простір, який може бути наповнений абсолютно різними речами. І головне, ці справи повинні бути корисними для ментального здоров’я, оскільки жінка йде на шляху своїх відчуттів, а за відчуття відповідають гормони. Тож, жінкам варто бути завжди у якомусь цікавому настрої.

Ребрик з подружкою

Так, наприклад, днями Ребрик показала, як вона гуляє з собакою, яку назвала своєю подружкою. Біла собачка вірогідно є дівчинкою, адже вона одягнена у рожеву шлейку. І насправді собаки дуже гарно впливають на емоційний стан людини, адже вони поводять себе як справжні друзі людей, вони все чують, розуміють і відчувають емоції людей.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.