“Малолітка у прищах – це я”. Маша Єфросиніна показала себе без макіяжу та після його нанесення (ВІДЕО)

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше за багато років показала, як виглядає її процес нанесення макіяжу, а також свій вигляд перед ним.

Маша Єфросиніна неодноразово зізнавалася, що мала проблеми зі своєю самооцінкою. Зокрема це стосувалося її фігури. Зірка мала ненормований робочий графік і неймовірні навантаження на організм, які свого часу призвели до серйозного набору ваги.

Телеведуча роками намагалася його позбавитися, але змогла це зробити лише після того, як її кар’єра зазнала серйозних трансформацій. Ще пізніше Єфросиніна змогла налагодити і ставлення до себе. Зараз вона готова показати аудиторії себе справжню: без прикрас, мішури, макіяжу та сценічного освітлення, яке робить зі шкірою дива.

Маша Єфросиніна в яскравій червоній помаді та образі як з Сімейки Адамсів вразила публіку
Маша Єфросиніна показала, як виглядає до нанесення макіяжу

І нещодавно Єфросиніна зайвий раз підтвердила свою впевненість в собі.

Маша Єфросиніна показала, як виглядає до макіяжу

Так, відома українська телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому постала без макіяжу. У ролику команда працює над її підготовкою. Це не тільки дуже цікаво та захопливо, але, як виявилося, і весело, якщо мова заходить саме про Машу.

Зокрема, під час зйомки знаменитість неабияк поіронізувала над собою та якістю своєї шкіри.

У коментарях до публікації можна спостерігати за абсолютно полярною реакцією аудиторії. Якщо одні захоплювалися силою духу та оптимізмом телеведучої, то інші були ображені, побачивши, що вона готова веселитися та сміятися. Але на більшість закидів Маша прийняла рішення відповідати, а тому активно спілкувалася з користувачами під власним відео.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні телеведуча була вимушена евакуюватися разом з сином та дочкою за кордон, а її чоловік Тимур залишився захищати Україну. Зараз пара проходить через непрості часи, хоча до вторгнення у них також була криза, що вирішилася за допомогою зовнішньої загрози.

Єфросиніна зізнається, що неймовірно хвилюється за свого чоловіка, і це впливає на їхні взаємини. Знаходиться простір і для сліз і для тривог. Тим не менш, зараз кар’єра Єфросиніної налагоджується та повертається у своє русло.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.