Сидить у машині в зливу замість того, щоб іти додому до дружини: Горбунов вразив новиною після скандалу

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вразив відеороликом, який він опублікував одразу після скандалу навколо його фільму. Що сталося?

Днями родина Юрія Горбунова пережила доволі гучний скандал. Так, стало відомо, що новий фільм виробництва компанії телеведучого отримає від держави 33 мільйони гривень. Саме стільки коштів з державного бюджету мали піти на компенсацію за зйомки. Аудиторія, почувши дану новину була не в собі від гніву. І хоча намагався пояснити, чому подібні витрати доречні і яку роль може зіграти дана кінокартина, достукатися до свого глядача йому не вдалося.

Врешті-решт, зірка зробив офіційну заяву, в якій повідомив, що його команда відмовляється від даних грошей і знайде інших спонсорів, маючи на увазі приватні компанії.

Юрій Горбунов показав, який дощ його застав

Юрій Горбунов вразив планами на поповнення в родині
Юрій Горбунов показав, який дощ його застав по дорозі додому

Примітно, що користувачам мережі цього було недостатньо. По-перше, публіка не зовсім повірила, що ініціатором відмови став саме Юрій, а по-друге, скандал вже відбувся, а тому погані відгуки продовжували литися у коментарях.

Натомість Катя Осадча жодним чином не підтримувала свого чоловіка публічно, і обмежилася роликом, репост якого зробила у своєму блозі. Мова йде саме про офіційне звернення Юрія до публіки. Як саме Осадча ставиться до усього, що відбувалося навколо її благовірного залишається загадкою, і, судячи з усього, буде озвучено в ексклюзивному інтерв’ю, коли ведуча наважиться його дати.

У той самий час Юрій не ховається після пережитого. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, в якому показав, як сидить у своїй автівці. У цей час можна спостерігати за рясними випадами під час зливи, а також побачити, що на тлі стоять маленькі туї та ворота гаражу. Тобто Горбунов під’їхав до свого будинку, але повертатися не поспішав, а витратив час на зйомку дощу.

Юрій Горбунов показав, який дощ його застав. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Катя Осадча зайнялася пошуком зниклих цивільних, у той самий час як Юрій зосередився на ранковій програмі, у формат якої він повернувся через 20 років.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.