Самозакоханість не знає меж: Оля Полякова запустила у виробництво ляльок “Барбі” зі своїм обличчям і голосом

Оля Полякова дуже популярна українська співачка, яка довгими роками заробляла свою зірковість, адже за своє життя вона чула багато відмов, але свого врешті-решт досягла.

Завжди здається, що у зірок життя безтурботне, але це якийсь загальноприйнятий міф, якому більшість людей, на щастя, вже не вірять. І сталося це певно через те, що самі зірки стали більш відвертими та щирими. Вони вже не ховаються за масками та хочуть, аби їх сприймали такими, які вони є насправді.

Оля Полякова
Оля Полякова

Полякова не виключення, оскільки свій період зіркової хвороби вона переросла і зараз відкривається для аудиторії з нової сторони. Оля почала бути щирою з людьми й чесно розповідати, що відбувається у її житті. Скоріше за все, на це вплинув спільний проєкт з Машею Єфросиніною “Дорослі дівчата”, де жінки обговорюють дуже особисті теми та розкриваються з нових сторін для аудиторії.

Ольга є дуже прямолінійною людиною, яка завжди все каже прямо і робить те, що вона бажає. Тому, жінка не соромиться, бо вже багато чого прожила у своєму житті й розуміє, що думка інших людей неважливо для її життя.

Так, наприклад, днями жінка показала, що випускає ляльки зі своїм обличчям. Насправді з першого погляду може здатися, що це занадто самозакохано. Проте, якщо поглянути на це з іншої сторони, то це буде пам’ять про Полякову для прихильників, тобто, кожен зможе мати у себе вдома українську королеву ночі. А ось сама жінка вважає це чимось унікальним.

“Ну все, не можу більше мовчати й не поділитися з вами такою новиною, коли в світі справжній Barbie-бум.  За словами виробника ляльки “Оля Полякова” стануть першими в Україні ляльками, героєм якої є українська співачка! Крім того, ляльки ще й будуть співати моїм голосом! Тому чекаємо день, коли ці чудові ляльки з’являться у продажу! До речі, частина коштів з продажу ляльок цієї серії підуть до Фонду “Дитинство без війни” – розповіла Полякова.

Варто сказати, що ляльки дійсно є копією Олі й вони точно стануть дуже популярними і не лише в Україні, а ще й за кордоном, бо там прихильників Олі теж вистачає.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.