В парку годує білок: 35-річна Нікітюк показала світлину з дитинства – в білій сукні з косичками на фоні дерев

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк поділилася архівною світлиною з прихильниками свого зовнішнього вигляду в дитинстві. Як виглядала улюблениця мільйонів в 6 років?

Українська телеведуча, акторка та блогерка Леся Нікітюк родом з Хмельницького. Здобула вищу освіту в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. За часів студентського життя брала активну участь в команді КВК “Торнадо Люкс”. Тому, не дивно, чому постановка “Галя, я в маршрутці” набрала таку кількість переглядів на YouTube, адже своєю харизмою знаменитість зачарувала всіх глядачів.

Цікаво, але телеведуча в дитинстві мала безліч комплексів з приводу великого зросту та худої фігури. Однак, досягнувши успіху в кар’єрі, обожнює себе, свої ноги та вроду.

Леся Нікітюк
35-річна Нікітюк показала світлину з дитинства

Телеканал СТБ зірці неодноразово натякав, що хоче бачити дівчину в ролі нової героїні романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Втім, Леся Іванівна завжди уміло віджартовувалася та не надавала конкретної відповіді.

Так, відома українська телеведуча Леся Нікітюк розповсюдила архівну світлину, який вигляд мала у свої 6 років. Маленька дівчинка в білій сукні з косичками позувала з мамою в парку, коли годувала пухнастих білочок.

35-річна Нікітюк показала світлину з дитинства

Затишна атмосфера природи та час проведений з мамою, Леся Нікітюк залишила в пам’яті на все життя та поділилася з користувачами соціальної мережі Instagram.

Нагадаємо, що блогер Богдан Беспалов розповів правду про минулі стосунки зірки. За словами Богдана, телеведуча хотіла стати дружиною впливового режисера чи телевізійного оператора, який нібито просував її скрізь, де тільки можна, а ще допоміг закріпитися на Новому каналі. Втім, Нікітюк висміяла цю ситуацію і закликала не вірити пліткам.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?