Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала новонародженого та того самого, від кого він народився

Відома українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова заінтригувала мережу відеороликом, на якому постав батько з новонародженим малюком.

Як відомо, на момент початку любовної історії між Потапом та Іриною Горовою остання вже була матір’ю. Так склалося, що майбутній знаменитий продюсер закохався у дружину свого друга Юрія. У жінки була на руках дочка від цих стосунків Наталія. І тим не менш, ніщо не стало на шляху справжнього кохання.

Спадкоємиця Горового мала люблячого батька і не менш люблячого вітчима. А згодом в неї з’явився братик Андрій.

Ірина Горова показала новонародженого

Ірина Горова
Ірина Горова показала новонародженого

Коли Ірина була вагітною вдруге, вона вже була знаменитістю. Продюсерка вийшла з величезним животом на червону доріжку і просто підкорила пресу. Хто знав, що її спільна фотографія з Настею Каменських та благовірним через 10 років буде виглядати і тим більше сприйматися зовсім інакше.

Зірка завжди наполягала на тому, що не вірить у плітки про зради свого чоловіка. Мовляв, Олексій вірний і вона в цьому не сумнівається. Тим часом в пресі почали з’являтися кадри, на яких Потап та Настя Каменських цілуються на відпочинку. Хтось у роман повірив, хтось – ні, і через багато років стає відомо, що знаменитості одружені, а гучне весілля, яке вони відіграли в Києві далеко не перше.

На це торжество Ірина прийшла вже зі своїм бойфрендом. Її життя налагодилося, і знову публіка була приголомшена впевненістю зірки у собі, а також вмінням себе подати.

Зараз вже фанати з нетерпінням чекають на новини про її особисте життя. Натомість голова здебільшого розповідає про життя своїх дітей, а також бізнес-проєкту. Але й милуватися маленькими дітками не забуває.

Ірина Горова показала новонародженого

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як крихітне немовля лежить на гітарі, поки його батько грає.

Хтозна, можливо це натяк на поповнення в родині, адже не так давно її дочка Наталія вийшла заміж, і є велика вирогідність того, що незабаром в родині станеться поповнення. У будь-якому випадку зірці вдалося трошки порадувати свою аудиторію ніжними кадрами.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.