Змагається з Дантесом: Дорофєєва після позиції колишнього бути чайлдфрі стала мамою – найсолодші “тортики”

Ресторатор Міша Кацурін в публічному просторі став обговорюваним та впізнаваним завдяки стосункам, а тепер шлюбу зі знаменитою музичною виконавицею Надею Дорофєєвою, які спочатку приховали своє весілля.

Так, 13 липня відома українська співачка та ресторатор Міша Кацурін оголосили публіці, що тепер вони є сімейною парою. Публіка давно викрила зірок, що вони збираються одружуватися, однак парочка цієї інформації в мережі ніяк не коментувала.

У дописі Надя та Маша оприлюднили світлини з весілля та в жартівливій формі зізналися, що тепер вони нова родина. Колишній чоловік Володимир Дантес розповів, що його на весілля ніхто не запрошував, але про їхні плани святкувати урочистість знав.

Ба більше, вважає це дивним, аби він наважився прийти на свято до колишньої дружини та людини, яка колись була його другом. Цікаво те, що в одному з інтерв’ю Дантес жартував, що був би не проти прийти на весілля Дорофєєвої та Кацуріна, мовляв, міг бути почесним гостем, але бачимо, що реальна позиція Володимира трішки інша.

Маші Єфросиніній у відвертому інтерв’ю Володимир Дантес зізнався, що зміг пережити важке розлучення, публічні обговорення прихильників та відпустити всі образи.

Так, нещодавно український ресторатор Міша Кацурін оприлюднив світлини, як проводить час зі своїми дітьми від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною та дружиною Надею Дорофєєвою. На світлині Надя широко посміхалася дітлахам, розважала їх та видно, що була на одній хвилі. Ніжно тримала за руку майже 2-річного Івана, а 7-річна Олександра дивилася в камеру тата.

“Але найсолодші тортики по цю сторону скла”, – підписав світлину Міша.

Дорофєєва після позиції колишнього бути чайлдфрі стала мамою

Також подружжя вирішило піти до кінотеатру, де показали, як діти із захопленням дивилися фільм. Такий час з батьком та його новою дружиною, Іван та Саша будуть згадувати з посмішкою на обличчі.

Міша Кацурін показав, як проводить час з дітьми

Нагадаємо, що Володимир Дантес зізнався, як поладнав з дітьми Даші Кацуріної. Розповів, що вони в хороших відносинах, адже розуміє, що це діти жінки, яку він кохає. Додав, що Іван та Олександра мотивують його працювати ще більше, аби кохана та її нащадки мали все необхідне.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.