Аліна Гросу похизувалася талантами акробатки: в чорному костюмі рівно тримає ногу в повітрі – “Не заіржавіла”

Відома українська співачка Аліна Гросу здивувала прихильників своїми акробатичними здібностями, які до цього ніколи відкрито не демонструвала, а тепер отримує багато компліментів.

Після 24 лютого у свідомості артистки відбулася переоцінка цінностей. Знаменитість за весь період повномасштабного вторгнення допомагала пересічним громадянам, які втратили домівки та потребували ще й психологічної підтримки.

Новинний простір активно обговорювали стосунки української співачки з російським актором Романом Полянським. Після початку повномасштабної війни Аліна Гросу заявила, що більше не буде ділитися особистим життям на загал, адже пережила двоє невдалих медійних стосунків.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Аліна Гросу та Роман Полянський

Офіційно заявляти, що вони з Полянським розійшлися, зірка не наважувалася, утім, з відповідей на питання від користувачів Instagram, що в неї немає ані коханця, ані хлопця стало зрозуміло – пара більше не разом. Полянський живе на території російської федерації, тому, імовірно це і стало причиною розриву стосунків.

Нещодавно знаменита українська співачка показала нові таланти. Так, у блозі соціальної мережі Instagram Аліна Гросу в чорному довгому костюмі продемонструвала хорошу розтяжку, піднявши ногу доверху.

Зізналася, що вона ніби повернулася на 10 років тому і тепер активно працює не тільки над психологічним станом, а й фізичним.

“Не заіржавіла – й те добре. Як же нас круто тренують, я ніби повернулася на 10 років тому. І працюю над своїм фізичним станом. А ще хочу спробувати щось нове”, – поділилася Аліна Гросу.

Нагадаємо, що наразі українська співачка перебуває у Сполучених Штатах Америки, навчається в акторській школі та працює над творчістю, а також займається благодійністю та донатить кошти на потреби ЗСУ й постраждалим українцям.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?