Віктор Павлік тут не конкурент: Катерина Репяхова дочекалася на свою головну “повнолітню” любов

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка збентежила мережу, показавши, як виглядає її любов. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Дружина заслуженого артиста України Віктора Франковича Павліка Катерина вже декілька років активно веде особистий блог в Інстаграм. За цей час вона встигла набрати лояльну аудиторію, а також викликати перманентний інтерес до своєї особистості. Зірка регулярно публікує нові фотографії та розповідає про те, як проходять її будні.

Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов

29-річна Катерина Репяхова зробила гучну заяву в мережі – Віктор Павлік відразу одужав
Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов

Безумовно, не обходиться і без критики, яку часом блогерка сприймає доволі відкрито і на яку не боїться реагувати публічно. Зараз героями її блогу здебільшого є чоловік, а також маленький син Михайло. Часто серед контенту з’являється її матір.

Однак, близькі родичі часом також не проти зробити декілька кадрів з блогеркою. Наприклад, нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram новий знімок, який вона зробила з близькою для себе людиною. Зокрема, вона назвала дівчину своїм коханням. Примітно, що нова героїня блогу Катерини дуже сподобалася аудиторії. Зокрема, вона набрала велику кількість компліментів стосовно своєї зовнішності.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Катерина неодноразово забирала сина та рушала до Ізраїлю. Але зірка запевняла, що це не було евакуацією, а запланованою поїздкою до родичів. Блогерка відпочивала в гостях у своєї сестри та прекрасно проводила час, після чого поверталася додому.

Зараз близькі планують поїздку до неї, не дивлячись на військові дії, які розгорнулися в країні. Тим часом здоров’я Михайлика викликає багато питань. Хлопчик досі не заговорив і Катерина зізнається, що з діагнозом поки незрозуміло. Вона також припускає, що є імовірність поїздки до Ізраїлю з метою лікування. Віктор Франкович ситуацію не коментує, але на даний момент родина не панікує та уважно ставиться до сина. Шанувальники підтримують родину діляться своїм досвідом, так само, як блогерка розповідає про свій.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?