Дантес і Даша Кацуріна піднялися вище за Дорофєєву і Мішу Кацуріна: такі висоти їхнім колишнім і не снилися

Співак Володимир Дантес не розуміє, чому не робив цього раніше і чому лінувався, адже те, що він зробив із Євгенією Кацуріною було просто неймовірно. Тепер пара радить робити це всім!

Співак і телеведучий Володимир Дантес та його кохана жінка, рестораторка Даша Кацуріна, підкорили найвищу вершину в Україні — Говерлу. Пара пішим маршрутом дісталася до найвищої “точки” українських Карпат, висота якої становить 2 061 метрів над рівнем моря. Про все це розповів Дантес на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За його словами, на найвищу гору в нашій країні (Говерлу) вони піднялися взагалі випадково. Причина — Даша Кацуріна любить піші походи, а він їх терпіти не може. З самого початку вони планували і мали надії піти в якийсь легкий похід. І такий, щоб мати можливість залишитися десь на ніч, переночувати в наметі, по пити каву під “відкритим небом”. Не більше. Особисто Даша Кацуріна має для походів все: наплічник, телескопічні палиці, спальник та посуд. А ще в неї є велике бажання “лазити” горами. Все про що мріяв Дантес, це по швидше кудись дістатися, мати можливість лишитися на місці і більше нікуди не ходити.

Утім знайшлася людина, яка позичила самому Володимиру Дантесу намет, карімат, джетбоіл, спеціальну їжу та спальники. Дорогою пара зустріла чоловіка, який наполегливо порадив їм здійснити сходження саме на Говерлу. До того ж, враховуючи те, що вони мають стільки необхідної амуніції. І тут Даша Кацуріна промовила: “Здається, що ми підемо на Говерлу”. В результаті, закохані взяли шість літрів води і прийняли рішення рушити на найвищу вершину в Україні.

Усе закінчилося тим, що всього лише за три години закоханій парочці вдалося піднятися на Говерлу. Ті, хто дістаються цієї вершини, вже будучи там і бачачи всю красу гір, забувають про втому. І про все на цьому світі…

“Я в шоці! Чому я не робив цього раніше, чому лінувався, Даша була права, це — неймовірно! Усім дуже раджу!”, – поділився своїми враженнями Дантес.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".