Алла Пугачова у супроводі особистого кена Галкіна показала чудові образи Барбі: рожевого багато не буває

Алла Пугачова – це справжня легенда радянської естради, оскільки вона має унікальний голос та історію свого становлення, як великої артистки. Вона справжня примадонна, якій ніколи не було рівних.

Пугачова попри свій чималий вік досі одягається немов молода жінка, вона завжди стежить за собою. Навіть за останній час жінка доволі сильно змінилась. Алла збільшила собі губи, змінила стиль одягу та намагається залишатися привабливою та модною. А після переїзду до Ізраїлю Алла взагалі ніби помолодшала років на 20. І це дуже подобається її чоловікові Максиму Галкіну. Він загалом все життя захоплений своєю дружиною, оскільки для нього вона є прикладом.

Алла Пугачова похизувалась новим образом перед прихильниками
Алла Пугачова похизувалась новим образом перед прихильниками

Останні два тижні в усьому світі пішла шалена мода на образи у рожевому кольорі, оскільки в прокат вийшов фільм “Барбі” і звісно, всі дівчата хочуть приміряти його на собі. Зовсім неважливо, скільки жінці років, вона все одно буде мати інтерес до таких подій, як фільм “Барбі”, оскільки саме він підіймає теми про свободу та волю жінок у сучасному світі.

І, як виявилось, Алла Пугачова також не виключення, вона вирішила не відставати від модних трендів і теж приєдналась до клану Барбі. Днями у Юрмалі пройшов концерт її найкращої подруги Лайми Вайкуле, що був влаштований на підтримку України. Й Алла вирішила одягнути на себе образ в рожевих кольорах. Точніше, її у співачки було два.

Пугачова в рожевому образі
Пугачова в рожевому образі

Спочатку Алла вийшла у білій спідниці плісе та у ніжно-рожевому светрі, і саме в цьому образі жінка приголомшила всіх присутніх. А от другий образ Алли вже доповнив рожевий яскравий піджак. І саме в цьому образі примадонну супроводжував Максим Галкін та Лайма Вайкуле.

Примадонна в образі Барбі
Примадонна в образі Барбі

Отже, варто сказати, що з Пугачової ще виходить дуже красива Барбі, вона дійсно ніби молодшає з кожним роком і стає ще більш цікавою та вишуканою. А ще жінка нічого не соромиться і це чудово.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?