Як виглядає кицька Тіни Кароль: поп-діва показала свою домашню улюбленицю, якій дала бойове ім’я

Тіна Кароль – відома українська співачка, яка все своє життя присвятила кар'єрі та вихованню свого єдиного сина Веніаміна. Кароль стала справжньою легендою українського шоу-бізнесу.

Тіна побудувала коло себе образ надмінної жінки, яка все завжди вирішує сама і ніколи не жаліється на свою долю. Оскільки вона чудово розуміє, все в її руках і за неї ніхто не зможе змінити її власного життя. Отже, навіть на інтерв’ю Тіна казала, що у неї немає людини, якій вона може подзвонити та пожалітися. А ще вона ніколи не плаче на людях і не показує своїх слабкостей.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Але в душі співачка дуже ніжна та вразлива, вона виливає всі свої почуття у творчість і тим самим допомагає собі сама впоратися з проблемами. Звісно у жінки є власні способи боротьби з депресіями та труднощами. І це, наприклад, йога та відпочинок на заміському будинку, де у неї є власний город і сад. Це також дуже допомагає жінці відновити свої сили та бути у формі та в гарному настрої.

Як правило, людей роблять більш щасливими домашні улюбленці. Вони діють на людей, як антистрес, у будь-яких ситуаціях тваринки допомагають нам відчути тепло, любов та певну турботу. Оскільки собаки та коти відчувають все дуже серйозно і глибоко.

Й у самої ж Тіни є домашній улюбленець – це кішка. Днями жінка показала, яка її кішка гуляє у дворі заміського будинку. Її киця є смугастою і ще не дуже дорослою. Коти зазвичай ходять самі по собі й не звертають особливої уваги на людей, адже вони завжди відчувають себе господарями життя, на відміну від собак.

Сторіс Кароль
Сторіс Кароль

Тож і кішка Кароль гуляє сама по собі у дворі великого будинку, а Тіна вдало зловила момент і сфотографувала свою улюбленицю, яку назвала Рідне. До чого таке ім’я можна зрозуміти виходячи з назви села, яке відстоює свою волю. Тому це ім’я можна назвати бойовим.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.