Злата Огнєвіч пішла на експерименти із зовнішністю, але щось пішло не так: “Прийшла зробити гарні бровки”

Злата Огнєвіч – знаменита українська співачка, яка відкрила себе справжню на проєкті "Холостячка-2" та завоювала любов української публіки не тільки до своєї персони, а й до власних хітів.

Так, після невдалої спроби побудувати стосунки на телеекрані на очах у мільйонів глядачів, Злата Огнєвіч зізналася, що їй не подобаються питання особистого характеру, коли нав’язують заміжжя та народження дітей. Вона впевнена, що всьому свій час, не турбується, що досі не створила власної сім’ї та повністю занурилася у творчу діяльність.

З початку повномасштабного вторгнення знаменитість долучилася до інших українських зірок, які активно допомагають Україні та пересічним громадянам коштами, тому і сама в соціальних мережах відкриває масштабні збори для Збройних сил України.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Так, нещодавно відома українська артистка Злата Огнєвіч показала зовнішні зміни, коли вдалася до фарбування своїх брів в одному з салонів столиці. Спочатку її брови набули густого чорного кольору, які відразу впадають в око, але потім заспокоїла аудиторію підписників та показала, який вигляд вони мають після закінчення процедури.

Нові брови вийшли обережними, виразними та не вбирають в себе погляд ока вираженим чорним кольором, як було до цього. Додала, що вона не любить темних брів, тому ходить до візажиста для того, аби часу від часу їх висвітлювати:

“Прийшла зробити гарні бровки, але щось пішло не так. З бровами – все ок. Я просто їх час від часу висвітлюю”.

Злата Огнєвіч пішла на експерименти із зовнішністю, але щось пішло не так

Також співачка порекомендувала свого спеціаліста, візажистку яка зробила таку красу, тому на будь-який привід свята дівчатка від неї отримають гарний професійний макіяж.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч неодноразово стикалася з переслідуваннями від таємних прихильників. Останній з них діставав дзвінками, повідомленнями та навіть чекав знаменитість біля під’їзду її будинку, тому зірка вирішила звернутися до правоохоронних органів.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.