Катя Осадча показала вигляд без макіяжу, в якому попрямувала на роботу: “Як на свято” – потім стала Барбі

Українська телеведуча Катерина Осадча повідомила про старт знімання нового сезону "Голос країни" у Варшаві та показала свій зовнішній вигляд до роботи та після професійного гриму.

Так, часто зірки українського шоу-бізнесу, які слідкують за собою та своєю зовнішністю показують вигляд без косметики. Наприклад, співачка Тіна Кароль, коли вона вдома постає перед підписниками у своєму блозі в домашньому вигляді без косметичних засобів на обличчі.

Знаменита телеведуча Катерина Осадча показала свою зовнішність, коли прямувала на роботу. Повідомила, що почалися знімання нового сезону вокального проєкту “Голос країни”, який глядачі побачать вже цієї осені.

Катерина Осадча
Катя Осадча показала вигляд без макіяжу, в якому попрямувала на роботу

На знімальний майданчик знаменитість прибула без макіяжу та у чорній довгій сукні, де свій образ “до” показала в дзеркалі ліфта. На сцену телеведуча вийшла в трендовому рожевому костюмі, підтримавши відомий челендж, з фільму “Barbie”. Зазначимо, що навіть без професійного макіяжу Осадча мала доглянуту шкіру обличчя, яка сяяла, адже зірка намагається ретельно за собою слідкувати кожного дня.

Катя Осадча показала вигляд без макіяжу, в якому попрямувала на роботу

Нагадаємо, що над 13-м сезоном шоу “Голос країни” українці працюють спільно з поляками, адже співочий проєкт знімається на території Варшави та транслюватиметься в обох країнах українською мовою. На прем’єру варто очікувати восени цього року.

За словами продюсера “Голос країни” Володимира Завадюка, над створенням сцени, її оформленням займалася польська команда, а візуальну графіку створили українські декоратори. Вже не секрет, що тренерами нового сезону проєкту стали солістка гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна, продюсер Іван Клименко, співак Артем Пивоваров та співачка Надя Дорофєєва, яка вже була тренером-переможцем в 11 сезоні.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.