Тицьнула носом у торт і не випускала чоловіка з рук: Камалія показала, як гуляла день народження Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала ексклюзивні кадри з сімейного свята, яке було влаштоване на честь дня народження Мохаммада Захура.

Шанувальники очікували, що після того, як Камалія об’явила про розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, пара буде бачитися набагато рідше. Однак все сталося рівно навпаки: бізнесмен є постійним героєм публікацій артистки. І все закрутилося настільки, що тепер фанати впевнені, нібито співачка і не збирається йти від чоловіка, а пропіарилася на їхніх стосунках.

Як виглядає Таня Захур
Камалія показала, як пройшов день народження Мохаммада Захура

До того ж нещодавно вона була гостею на радіо, і на отримане питання про те, чи разом вони з колишнім, не змогла відповісти на запитання, залишивши його підвішеним у повітрі.

Камалія показала, як пройшов день народження Мохаммада Захура

Тим часом шанувальники все більше схиляються до думки, що навіть за найгіршим сценарієм, який міг розгорнутися вдома у зіркового подружжя, все закінчилося добре. Наприклад, цьому посприяло свіже відео артистки, яке вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, Мохаммад відсвяткував свій 72-й день народження.

Спочатку зірка ніжно привітала його публічно, зізнавшись у коханні. Наступного дня Камалія показала відео, на якому вона разом з матір’ю Інною Петрівною, а також дочками-двійнятами Арабеллою та Мірабеллою стоять біля іменинника та допомагають йому задмухати свічки.

За увесь цей час зірка майже не відривала своєї руки від колишнього чоловіка, а одна з дочок намагалася тицьнути батька носом у торт, який вони для нього приготували. Їй це, до речі, не вдалося. Тим часом зіркова теща буквально сяяла від щастя і зовсім не була схожою на людину, яка хвилюється за шлюб своєї дочки. Тож є висока імовірність того, що незабаром шанувальники почують прекрасну історію примирення пари.

Нагадуємо, що за офіційною версією, рішення розлучитися передував тривалий конфлікт між артисткою та старшою дочкою бізнесмена. Жінки не поладнали з самого початку, а війна лише погіршила ситуацію між ними. Зокрема стало відомо, що матір зіркової падчерки — росіянка.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.