Олександр Зінченко вдруге став батьком: Влада Седан народила футболісту донечку. Як вона виглядає? (ФОТО)

Відомий український футболіст Олександр Зінченко вдруге став батьком. У нього народилась ще одна чудова донечка, яка буде тішити його своєю красою та цікавим процесом розвитку.

За останні 2 роки Зінченко став справжньою зіркою українського футболу, оскільки він був одним з найкращих гравців футбольного клубу “Динамо”. А згодом його забрав до себе англійський клуб “Арсенал”. Для українського молодого футболіста – це неймовірне досягнення. Оскільки далеко не всіх помічають закордонні та відомі клуби, а тим паче запрошують до себе.

До того ж Зінченко ще грає у збірній України, а також він приймав участь у  клубі чемпіонів Європи. Він захисник і півзахисник, це дуже важлива частина будь-якої футбольної команди. Олександр показує неймовірні результати й часто приносить своїй команді перемогу. За це його й цінують.

Та успіху 26-річний футболіст досяг не лише у кар’єрі, а ще й в особистому житті. Чоловік одружився ще у 2020 році з молодою блогеркою Владою Седан. Вона полонила серце Олександра і він закохався по вуха. Наслідком такої любові стала донечка Єва, якій нині вже 2 роки. Дівчинка росте у сильній турботі своїх батьків. Попри свою зайнятість він знаходить час на виховання Єви, адже розуміє, наскільки важливо для дівчини отримувати достатньої уваги від тата, бо це формує її стосунки з чоловіками у дорослому житті.

А от вчора, 02.08.2023 року Олександр став батьком вдруге. Влада народила йому ще одну чудову донечку, яку вже встигла показати у своєму інстаграм. На фотографіях батьки маленької принцеси виглядають неймовірно щасливими.  А от обличчя малюка поки не показали, але привітали свою принцесу з народженням на цей світ.

Тож, тепер Зінченко має трьох найулюбленіших жінок у цьому світі. Адже він щасливий батько двох донечок. Перша Єва, а от як молоді батьки назвуть другу дівчинку, можна буде дізнатися лише згодом. Поки вони просто приймають вітання від друзів, колег та прихильників.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.