Злата Огнєвіч потонула в міцних обіймах Тараса Цимбалюка просто на сцені театру: дуже романтично

Злата Огнєвіч – відома українська співачка, яка змогла завоювати народну любов та прихильність завдяки своїм чудовим та ліричним пісням. Які, до речі, жінка пише сама і вкладає в них свої почуття.

Всім відомо, що Огнєвіч дуже талановита жінка, вона з самого дитинства займається музикою та співом. Її творчий шлях почався ще зі школи, коли вона співала на шкільних святах та брала участь у різних конкурсах талантів. Це дозволило їй не боятися сцени та публіки. А це вже чудова навичка для артиста.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Коли Огнєвіч лише розпочинала свою кар’єру, вона не була настільки популярною та затребуваною, як зараз. Бо після “Холостячки” відомість Злати зросла у рази, її почали запрошувати на різні шоу та передачі, бо жінка робить гарні рейтинги. До речі, саме “Холостячка” змогла розкрити співачку як людину та як особистість. Можливо саме через це вона і стала більш популярною.

Оскільки Злата натура творча, вона розвивається у різних напрямках, і нині вона опановує акторську майстерність. Їй запропонували взяти участь у виставі “Основний інстинкт” разом з відомими українськими акторами. Одним з них є улюбленець українок Тарас Цимбалюк.

Саме з ним Огнєвіч і грає ніжні почуття, це доказує відео, яке Злата показала у своєму інстаграм. Там чітко видно, як Огнєвіч падає у ніжні обійми Цимбалюка, а потім він її кружляє. І все це незабаром побачать глядачі.

Огнєвіч і Цимбалюк на сцені

Щоправда, для Злати це буде доволі боязно, оскільки це її перший вихід на сцену у ролі справжньої акторки. Вона в цій сфері не професіонал, але люди в неї вірять. Тим паче якщо з нею на сцені гратимуть професійні актори, їй немає за що переживати, бо це вже гарна підтримка для початку акторства. Тож, варто лише побажати Златі успіху.

Схожі статті