Тату українських зірок: які символи прикрашають Дантеса, Євгена Кошового, Ольгу Мартиновську та інших

Малюнки на шкірі вже давно завоювали популярність. Багато людей робить татуювання, символічні для себе. Не відстають і зірки українського шоубізнесу.

Дантес

Співак Володимир Дантес активно наносить малюнки на своє тіло. Наразі зірка має більше десятка татуювань. Володимир неодноразово повідомляв, що вважає своїм кумиром вокаліста Фредді Мерк’юрі. На його честь має на тілі тату нот з пісні групи Queen. На грудях співака красується міфічна пташка фенікс, яка символізує відродження. Праву руку артиста прикрашають символи жіночого та чоловічого початку. Також співак витатуював на тілі хризантему та квітку лотоса.

Дантес показав татуювання
Дантес показав татуювання

Залишив відбиток на тілі Володимира й шлюб співака з Надією Дорофєєвою. Експодружжя має спільне татуювання у вигляді троянд. Дантес вирішив присвятити дружині ще одне тату. Надію співак ласкаво називав “Утя”. Тож виконавець набив героїню мультфільму “Качині історії” Панночку.

Євген Кошовий

Зірка українського телебачення Євгеній Кошовий, після початку повномасштабного вторгнення, зробив патріотичне тату разом з дружиною. На правій руці гумориста красується напис: “Був патріотом України ще до того, як це стало мейнстрімом”. Ліву руку прикрашають слова Андрія Кузьменка: “Той, хто любить Україну, має бути з нами”.

Кошовий з дружиною зробили патріотичні тату
Кошовий з дружиною зробили патріотичні тату

Дружина Євгенія Ксенія також зробила татуювання. Вздовж хребта жінки красується напис, але через шрифт зрозуміти можна тільки два перші слова: “вільна” та “незламна”.

Кошовий з дружиною показали свої патріотичні тату
Кошовий з дружиною показали свої патріотичні тату

Оля Мартиновська

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Оля Мартиновська також має тату. Символічно, що його автором є учасник 4 сезону шоу, Котєв Мілан. На передпліччі кулінарки витатуювано цитату французької письменниці Анни Гавальда: “Мені б хотілося, щоб хто-небудь де-небудь мене чекав”.

Alyona Alyona

Реперка Alyona Alyona похизувалася своїм тату в патріотичному стилі. На татуюванні зображені колоски, виконані в кольорах українського прапора та прапора УПА.

Alyona Alyona показала свої тату
Alyona Alyona показала свої тату

Це не перше та, ймовірно, не останнє татуювання зірки. Першим тату виконавиці став знак зодіаку “Близнюки”. Та малюнок вийшов не якісним. Тож поверх невдалого тату співачка нанесла свіже – дерево довголіття. Також тіло артистки прикрашають зображення Карпат, планета Меркурій, петриківський розпис та багато інших пам’ятних знаків для жінки.

Alyona Alyona показала свої татуювання
Alyona Alyona показала свої татуювання

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.