“З коханою в Парижі”: екс-холостяк Михайло Заливако рушив за кордон не один і показав, на кого проміняв Богдан

Головний герой 11-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако заінтригував мережу кадрами, які він зробив під час відпочинку в Парижі.

Михайло Заливако та переможниця проєкту Анна Богдан повідомили про своє розставання на початку 2022 року. Пара так і не розповіла аудиторії про справжні причини розставання, хоча неодноразово зустрічалася після розриву. Шанувальники здебільшого схилялися до думки, що закохані не змогли витримати випробування війни, як і більшість інших пар в українському шоу-бізнесі. Але досі обидва неохоче говорять на цю тему і не поспішають розкривати правду.

Екс-холостяк Михайло Заливако рушив за кордон

Анна Богдан хоче повернути Заливако
Екс-холостяк Михайло Заливако рушив за кордон

Врешті-решт, інтенсивність їхніх зустрічей зійшла нанівець, сподівання фанатів на воз’єднання пари поки померли. Обидва облаштовують своє життя по-новому, не звертаючи увагу на телевізійне минуле. Втім, Михайло не забуває інтригувати мережу імовірними любовними зв’язками

Причому інфопривід інколи можна придумати на рівному місці. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нове фото, яке було зроблено в Парижі. Зірка спіймав комаху та зняв її на тлі тріумфальної арки. У дописі до публікації чоловік заявив, що він з коханою в Парижі.

Екс-холостяк Михайло Заливако рушив за кордон

Примітно, що в цьому багато іронії, адже самки богомолу славляться своєю хижою поведінкою.

Нагадуємо, що під час зйомок шоу обраницю бізнесмена Анну Богдан публіка недолюблювала. Спочатку стало відомо, що дівчина є колишньою дружиною депутата, а пізніше Анна поділилася своїми мріями щодо весілля, що вивело з себе друзів холостяка. Вибір стояв між нею та Юлією Зайкою, але головний герой зробив його на користь першої.

Чоловік покинув Харків, де жив до цього та переїхав до Києва. Пара декілька місяців орендувала квартиру, в якій будувала своє кохання. В мережі активно пліткували про те, що насправді між героями стосунків немає, і вони відіграють спектакль заради піару. Тому новина про їхнє розставання насправді не створила багато гаміру. Публіка здебільшого була готова до такого фіналу.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?