“Ми-сила”: Тіна Кароль в діловій блузі та джинсах звернулася до українців та Балана – за це і покохав поп-діву

Українська співачка Тіна Кароль з початку повномасштабної війни увімкнулася в процес допомоги українцям, влаштовує благодійні концерти, донатить на ЗСУ та підтримує дух свого народу.

Знаменита виконавиця через власний благодійний фонд Тіни Кароль багато років поспіль допомагала онкохворим дітям, адже після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році стала вважати це своєю місією.

Так, суддівство на вокальному проєкті “Голос країни” показав Тіну Кароль не тільки професіоналом своєї справи, яка може багато чому навчити учасників, а й ніжну та тендітну жінку, яка вперше показала свої почуття на публіку.

Співак Дан Балан зміг сподобатися Тіні, утім, після закінчення знімань шоу публіка на продовження стосунків своїх улюблених зірок так і не дочекалася. Однак парочку почали підозрювати в нещирості їхніх почуттів, мовляв, вони вдавали зацікавленість один одним для привернення уваги.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль та Дан Балан

Сама Кароль спростувала плітки, які ширилися в новинному просторі й запевнила, що почуття до Дана Балана під час знімань проєкту були справжніми.

Так, нещодавно відома українська співачка Тіна Кароль оприлюднила новий допис, де підтримала бойовий дух народу, адже впевнена, що разом українці – це сила, що готова стояти до останнього:

“Київ – місто незламних, вільних та нескорених духом, як і кожне українське місто нашої КРАЇНИ! Ми – сила, що не знає меж і готова встояти до кінця! Разом до Перемоги”.

На опублікованій світлині співачка постала в довгій білій діловій блузі та світлих джинсах, які світлими відтінками гармонійно поєдналися між собою. Однак дещо збентежило підписників в образі поп-діви, а саме зелений цінник на її штанах. В коментарях під дописом користувачі соціальної мережі Instagram почали цікавитися, що за цінник на одязі знаменитості, а з відповідей інших підписників стало зрозуміло, що це задум самого дизайнера.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.